Nie jesteś zalogowany.
Ciekawe sesje RPG macie... u nas takie zabawy to tylko na LARPG
Kurde, ciekawa sesja nie powiem. My to az tak bardzo sie nie angazowalismy jak gralismy, owszem ciemno, swiece... skory... topory, ale nigdy sie nie przebieralismy Niezle niezle.
KAT to już wiesz jak nastepna sesje zmodernizować
Tak dużo osób rzuciło się na zdjęcia Lain, że transfer został przekroczony, to co tam jest?
A więc droga ~liia, musisz zaprzestać wypowiadania się w tym wątku, takie zasady xD
Dobra, dobra.
Zasada bez sensu, ale jak wszyscy to wszyscy:)
ja i 1/2 mnie
Kiniuś! Twoja kolej:-D
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Dalbym ci max 25 liia
Jak wszyscy. :)Generalnie młodo wyglądam, na szczęście:D
Ostatnio edytowany przez liia (2006-09-29 22:51:46)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
o jak dobrze.. dajcie wiecej fotek z Larpa.. juz sie balam ze tylko ja tutaj jestem taka nienormalna i sie przebieram za np. wojskowa, i biegam po ulicy z karabinem na kulki.
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-09-29 23:32:08)
heheh ja to pamiętam wstydziłem z gitarą iśc po ulicy dalem bratu i 5 metrów do przodu:P:P:P jak cośto go nie znam:P:P
ale mam wielki szacunek dla ludzi którzy się nie wstydzą
Quithe napisał:A więc droga ~liia, musisz zaprzestać wypowiadania się w tym wątku, takie zasady xD
Dobra, dobra.
![]()
Zasada bez sensu, ale jak wszyscy to wszyscy:)
ja i 1/2 mnie
Kiniuś! Twoja kolej:-D
zazdroszczę temu małemu:D
hełm zasad przyjętych wraz z pierścieniem władzy (nade mną)[wstyd];)
Hełm Zasad +15 str. (DIABLO!!!)
aktualnie
zdjęcie z dedykacją dla fetyszu Obi
No prosz, dopiero teraz tu zaglądam, a tymczasem "dzieją się różne rzeczy".
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-09-30 00:22:26)
No to Kinia, zgodnie z twoja obietnica, teraz twoja kolej
PS> Jak to fajnie byc samemu na forum xD To zadkosc na ANSI
Wystarczy odpowiednią porę wybrać...
liia śliczny maluch [URL=http://imageshack.us][/URL]
Ekipa ze zlotu , grupowe.
http://img81.imageshack.us/my.php?image=pict0373lq1.jpg
Więcej szczegułów.
o jak dobrze.. dajcie wiecej fotek z Larpa.. juz sie balam ze tylko ja tutaj jestem taka nienormalna i sie przebieram za np. wojskowa, i biegam po ulicy z karabinem na kulki.
To bardzo fajne hobby .
Też coś takiego mam
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-09-30 14:56:00)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Liia śliczny maluch i śliczna mamusia
Nie jesteś sama - jest nas więcej
Ale jak ostatnio biegałam z pistoletem na kulki to skończyłam na tym,
że godzine stanąć na jednej nodze nie mogłam...
I od tego czasu się śmieja, że nadaję się na postać którą trzeba ratować
Lilia jakiego ty masz slicznego dzidziusia!! tez bym chiala takiego za jakies 10 lat xD i Faktycznie wygladasz bardzo mlodo w zyciu bym nie powiedziala ze masz 31 lat .
Jeśli więcej mam pochwali się zdjęciami swoich dzieciaczków, wątek może się zrobić nieznośny dla facetów. Ale zdjęcie fajne, okulary wielce gustowne (przypominam, że dla mnie atrakcyjny jest nie tyle sam przedmiot, ile sposób, w jaki ten przedmiot zdobi dziewczynę).
Kinia nas w jajko zrobila Miala dac fotka po >lii< i cos nie widac
Wraz z bąbelkiem dziękujemy za komplementy:-) Szczerze, wybrałam to zdjęcie bo mało mnie widać:P
I myślę Obi, że nie masz się czego obawiać. Podejrzewam, że jestem jedną z niewielu na tym forum, która może pochwalić się byciem mamą.