Nie jesteś zalogowany.
Nie o tym? Naprawdę?
Długo się namyślałem i się namyśliłem Moje zdjęcie
A czy dobrze zrobiłem do sie dowiem później:) Fota sprzed okolo 2 lat
Ostatnio edytowany przez dziku8 (2006-10-18 14:39:08)
Chcesz mi harem zbałamucić? A tak poważnie - zaje?iste zdjęcie.
Ja tam wciaz czekam na obiecanego fotka Kini... ale cos chyba w konia nas zrobila
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-10-17 22:10:03)
Jest pewna pani, która jeszcze nas nie zaszczyciła ujawnieniem swojej podobizny, ale nie wymienię nicka, żeby nie zapeszyć.
niektorzy wola byc incognito xD
Dobrze, że nie in vitro.
No ale np taka Kinia obiecala, ze wstawi fotka jak zrobi to Liaa (czy jak ona tam miala ). No ti Lia wstawia fotka a kinia... disapear... nie ladnie
No ale np taka Kinia obiecala, ze wstawi fotka jak zrobi to Liaa (czy jak ona tam miala
). No ti Lia wstawia fotka a kinia... disapear... nie ladnie
Ĺadnie-nie?
to ja rok temu przebudzam sie wlasnie po imprezce
http://img182.imageshack.us/my.php?image=chris3sx7.jpg
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2006-10-17 23:55:23)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
No ale np taka Kinia obiecala, ze wstawi fotka jak zrobi to Liaa (czy jak ona tam miala
).
Miała Liia.
Ja rozumiem, że możesz nie zapamiętać, ale mógłbyś wykazać się odrobiną kultury osobistej i szacunku dla rozmówców i cofnąć się te kilka stron aby sprawdzić. Zwyczajne chamstwo i prostactwo.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
to ja rok temu przebudzam sie wlasnie po imprezce
![]()
http://img182.imageshack.us/my.php?image=chris3sx7.jpg
Robiliście ognisko w domu, że spałeś w śpiworku? (Ja wiedziałem, że tak będzie, Jasiu nie zabrał śpiworka xD)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
hehehe, nie, bylo strasznie zimno, bo to jakos luty był, wlasciwie to nie pamietalem kiedy poszedlem spac
poza tym : to nie byl moj spiworek
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2006-10-18 11:41:09)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
KAT napisał:No ale np taka Kinia obiecala, ze wstawi fotka jak zrobi to Liaa (czy jak ona tam miala
).
Miała Liia.
Ja rozumiem, że możesz nie zapamiętać, ale mógłbyś wykazać się odrobiną kultury osobistej i szacunku dla rozmówców i cofnąć się te kilka stron aby sprawdzić. Zwyczajne chamstwo i prostactwo.
lol, jakbym wiedzial ze CIE TO AZ TAK BARDZO urazi to bym to zrobil. I juz nie wyzywaj mnie od prostakow czy chamow tylko dlatego, ze przekrecilem twojego nicka. To tak jakbym sie mial doczepic do kogos, ze pisze mnie kat a nie KAT i powiedziec mu ze achowuje sie jak prostak. <peace>
zdjęcie naturalnie nie wyglądam tak codzień
Hehe, Mistic Gohan
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-10-18 12:22:46)
Oczami Fana Blog ;]
liia napisał:KAT napisał:No ale np taka Kinia obiecala, ze wstawi fotka jak zrobi to Liaa (czy jak ona tam miala
).
Miała Liia.
Ja rozumiem, że możesz nie zapamiętać, ale mógłbyś wykazać się odrobiną kultury osobistej i szacunku dla rozmówców i cofnąć się te kilka stron aby sprawdzić. Zwyczajne chamstwo i prostactwo.lol, jakbym wiedzial ze CIE TO AZ TAK BARDZO urazi to bym to zrobil. I juz nie wyzywaj mnie od prostakow czy chamow tylko dlatego, ze przekrecilem twojego nicka. To tak jakbym sie mial doczepic do kogos, ze pisze mnie kat a nie KAT i powiedziec mu ze achowuje sie jak prostak. <peace>
Nie chodziło mi o przekręcenie nicka, bo to każdemu się zdarza i żadna to tragedia, tylko o sposób w jaki to zrobiłeś, mianowicie niezwykle lekceważący[beznadzieja]. Poczułam się mało sympatycznie.
Kalamir niezła fryzura
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Nie chodziło mi o przekręcenie nicka, bo to każdemu się zdarza i żadna to tragedia, tylko o sposób w jaki to zrobiłeś, mianowicie niezwykle lekceważący[beznadzieja]. Poczułam się mało sympatycznie.
Pierdoły.
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-18 12:30:52)
Tez tak mysle, ale skoro poczulas sie tak wielce urazona to sorka. Moja wina
liia napisał:Nie chodziło mi o przekręcenie nicka, bo to każdemu się zdarza i żadna to tragedia, tylko o sposób w jaki to zrobiłeś, mianowicie niezwykle lekceważący[beznadzieja]. Poczułam się mało sympatycznie.
Pierdoły.
Koledzy, trochę umiaru.