Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
hmmm fajnie by bylo, dawno nie gralem to nie wiem, idzie jeszcze pograc w 1.5 ?? moznaby sie nie martwic steamem i pociupac w 1.5 !!
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Osobicie, to nie wiem jak jest z serverami na 1.5, ale kumpel gra wiecj jest chyba good. Ostatnio z Mavetem spotkalismy sie na servie, ale przypadkiem. :]
Ja gram w 1.6
Moze by tak stworzyc ansiowy klan:D:D
za każdym razem, gdy się chce połączyć z serverem pisze: You have been disconnected from the server. Reason: Kicked: " Dropped due to slot reservation". Niewiem już co robić ;/
moĹźe po prostu najpierw ustalic gdzie kiedy i w ktĂłrÄ wersjÄ byĹmy zagrali...
uprzedzam, Ĺźe lamka jestem bo nie graĹem od matury hehe no i musze zdobyÄ tego CS'a (ale to tylko formalnoĹÄ)
EDIT
a moze w AA pograc ??
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-09-03 16:44:48)
Anonimowi Alkoholicy:D , Mozna by zebrac kilku ludzi, wybrac 1 server i grac jako team:D
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-09-03 16:58:43)
za każdym razem, gdy się chce połączyć z serverem pisze: You have been disconnected from the server. Reason: Kicked: " Dropped due to slot reservation". Niewiem już co robić ;/
To znaczy, ze jest duzo ludzi, inaczej... wiecej juz sie nie pomiesci na servie. Musisz tak dlugo probowac, az ktos wyjdzie z servera, a ty jak bedziesz mial szczescie, wejdziesz za niego.
Nie trzeba miec kata na steamie, zeby grac w CS'a... Wystarczy grac na pirackich serverach.
Wszyscy z ansi grajacy w CS powinni wybrac 1 server , podac ksywy z CS i grac razem:D:D
hyhyh psychopata wtedy to lamilem pozatym jak cos to mam nick B4k4 zapisalem klan do ligi Mrocznej tez zapisujesz sie zklanem jakims psycho?
Mavet, po co ciagle dodajesz, ze lamiles. A czy mamy sobie cos udowodnic? Czy moze to jest jakis konkurs. Kazdy gra tak jak umie. A z ta liga, to musze pogadac z kumplami.
okreslijcie czy gramy w 1,6 czy w 1,5
a jesli w 1,6 nonsteam to poprosze kogos na pm o zrodelko
nie ale wiesz zawsze ... no nvm ... co z tym klanem to bez sensu pomysl watpie zeby ktos tu sie znalazl takiego poziomu jak Heaton w/w Neo czy Spawn / Spun / Luq w ogole watpie zeby ktos tu sie znalazl ze by mial staty 50 na 3 na kazdej mapce... a zeby wygrac CB / ESL / Mroczna lige / Lan party / GSL czy inne trzeba byc naprawde pro ...
Przestan biadolic. Pokaz mi kolesia co ma na kazdej mapie statsy 50 : 3. Na dobrym servie, ale naprawde na dobrym servie. Bo ja juz sporo gram na steamie i jeszcze takiego nie spotkalem. A juz nie raz gralem z heatonem.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-03 23:45:37)
Jak coś to jestem chętny na 1.6 Mam steama, ostatnio często gram i myślę, że nienajgorszy jestem
Ostatnio edytowany przez Tokan (2006-09-04 07:31:36)
89.174.246.17:27016 to ja polece serwer na którym ja gram Dr.Maku
217.153.84.4:27015 FragMania FF@
217.153.84.4:27016 FragMania TP
195.136.33.8:27015 n's
195.136.80.210:27016
62.233.171.22:27015
217.23.115.251:27015 kozak ale nie polski
to sÄ
serverki na ktĂłrych grywam mĂłj nick to sz3fu:P
Chodzilo mi o Skill te statsy to porownanie :]
co do fragmani jak by ktos chcial slota pisac ;p jestem adminem FF@ :]
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-09-04 14:22:49)
No ja chce slota i pisze do admina. I cio ty na to ? :>
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna