Nie jesteś zalogowany.
może jak będe miał troche czasu to zrobie plan zajęć dla was mam nadzieje że mi się uda
@Hatake nawet fajne, tylko troche niepraktyczne tylko korektorem sie po tym popisze.
Była juz mowa ze mozna wydrukować napisane biała czcionką i tak będzie czytelnie nie wiem co za problem.
luczek napisał:@Hatake nawet fajne, tylko troche niepraktyczne tylko korektorem sie po tym popisze.
Była juz mowa ze mozna wydrukować napisane biała czcionką i tak będzie czytelnie nie wiem co za problem.
Wlasnie, mozna a nie trzeba. Ja pisze recznie na planie i nie mam zamiaru tego zmianiac. Mozna rowniez sobie zmienic kolor w srodku ramki. Mozna wiele... Co dalej nie zmienia faktu, ze jest to niepraktyczne.
ralphkun89 napisał:luczek napisał:@Hatake nawet fajne, tylko troche niepraktyczne tylko korektorem sie po tym popisze.
Wlasnie, mozna a nie trzeba. Ja pisze recznie na planie i nie mam zamiaru tego zmianiac. Mozna rowniez sobie zmienic kolor w srodku ramki. Mozna wiele... Co dalej nie zmienia faktu, ze jest to niepraktyczne.
Nie wiem co jest niepraktyczne ale zato w 99% pisanie ręczne jest nie estetyczne
Bardzo fajne te wasze plany. Niestety mi już się nie przydadzą
ralphkun89 napisał:luczek napisał:@Hatake nawet fajne, tylko troche niepraktyczne tylko korektorem sie po tym popisze.
jak mówiłem, to mój pierwszy plan, a wykorzystywałem jak narazie tapetkę podaną przez pa3cje;] może i niepraktyczne, ale to zależy jak dla kogo, ten kto będzie chciał to sobie wydrukuje, ten co nie to nie, a że zrobiłem, to czemuż nie miałbym się pochwalić:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-02 14:34:01)
Hatake, bardzo fajnie ci wyszlo. Wydrukuje se i bede miala plan lekcji
Hatake, bardzo fajnie ci wyszlo. Wydrukuje se i bede miala plan lekcji
tak wydrukujesz "se" to ja też może, chyba, że jakiś inny zrobie:D
Ej a ja tak normalnie pomyślałam sobie , że może te plany lekcji to tak dawać na forum wszystkim No jak ktoś zrobi jakiś planik lekcyjny to niech pochwali się i da na temacik , bo jak komuś się spodoba to se będzie mógł mieć fajny planik ( uprzyjemni to z lekka szkołe )
A moja prośba to Ten obrazeczek Z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-09-02 21:07:22)
~Aleksandra ten obrazek to sie na plan nie nadaje.
Jak nie jak tak ? Idealny na robocie dać tabelki i supr planik jest bo jakby co to ta postać jest warzniejsza
@Naruto9 cos z tego ci zrobie, ale nie na zaraz bo najpierw musze sie dobrac do mojego (drugiego) peceta, bo na tym nie mam corela.
@Aleksandra zagadaj na gg, moze cos wymodzimy razem
[edit]
brat uzyczyl mi swojego pc i obeszlo sie bez skakania po komputerach
Ostatnio edytowany przez luczek (2006-09-03 10:42:09)
Ej a ja tak normalnie pomyślałam sobie , że może te plany lekcji to tak dawać na forum wszystkim No jak ktoś zrobi jakiś planik lekcyjny to niech pochwali się i da na temacik , bo jak komuś się spodoba to se będzie mógł mieć fajny planik ( uprzyjemni to z lekka szkołe )
A moja prośba to Ten obrazeczek Z góry dzięki
Poza tematem juz, ale co to za anime na tym screenie?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-03 11:41:39)
Bakuretsu Tenshi (http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=1536). srednio mi przypadlo do gustu, tylko 7 epkow widzialem.
[edit]
nastepne na prosbe
[URL=http://img179.imageshack.us/my.php?image=07jm0.jpg][/URL] [URL=http://img214.imageshack.us/my.php?image=08qf1.jpg][/URL]
Ostatnio edytowany przez luczek (2006-09-03 11:51:42)
luczek ^^ domo arigato gozaimasu!!! jak ja wybiore to musi byc ladne ;p
Hę? Czyli mój wallpaper się nie nadawał na plan lekcji ?
Wielkie dzięki ~luczek, zarąbiście to wygląda
Jak nie jak tak ? Idealny na robocie dać tabelki i supr planik jest bo jakby co to ta postać jest warzniejsza
Nie mówię, fajny obrazek tylko, że jest trochę za "dzikie" tło na tabelki. Spróbuj wybrać coś bardziej jednostajnego. Ĺťeby sie upewnić sam na nim sprawdziłem i słabo wyszło
Czy ja tez mogłabym prosić o taki plan?? Z góry dziekuje
[URL=http://img223.imageshack.us/my.php?image=narutooooofo1qf0.jpg][/URL]
Ostatnio edytowany przez Ichiro (2006-09-03 13:43:13)