Nie jesteś zalogowany.
Ma. Wyjda 3 OVA i pozniej juz chyba ponoc ma nie byc kontynuacji. I w sumie to anime jest o wiele krotsze od Bleach, Naruto czy One Piece, wiec nie wiem skad takie pytanie
A czy ta seria ma kiedys swoj koniec? :/
No wyjdzie jeszcze 3 odcinek OVA potem nie wiadomo jak będzie zainteresowanie to mogą powstać dalsze części.
Poza tym pa3cja ma rację TC nie jest aż tak długie, żeby zobaczyć serie OVA nie trzeba znać całej drugiej serii wystarczy obejrzeć tylko do czterdziestego któregoś odcinka, reszta to fillery. Chociaż ja osobiście polecałabym raczej przeczytać mange.
ja skonczyłem ogladaać to anime na bodajze 16 odcinku pierwszego sezony czy moze troche wiecej.. i.. poprzestalem na tym. Dlaczego ?
Nuuudaaaa....
ja skonczyłem ogladaać to anime na bodajze 16 odcinku pierwszego sezony czy moze troche wiecej.. i.. poprzestalem na tym. Dlaczego ?
Nuuudaaaa....
Fakt że Bee Train się nie popisało robiąc serie tv dlatego zainteresowanym polecam mangę.
Ostatnio edytowany przez Sephiria (2008-01-20 17:32:00)
Nuuudaaaa....
Właśnie po 16 odcinku akcja się naprawdę rozkręca.Wgóle wszytkie odcinki mi się podobały ,prócz tego pół-filera.
Najwiekszym fillerem w serii TV był ostatni świat i cała sprawa z tym Chaosem... Tego w ogóle w mandze nie było i było czysta inwencja twórcza studia Bee Train. Chociaż przyznam, ze jako czytelniczka mangi o mało nie spadłam ze stołka i nie zaśmiałam się na śmierć, gdy ZUY Syao na usługach Fei Wonga miał wykonać swój ruch... Ha ha ha. Wszyscy oglądający OAV chyba juz wiedzą, ze ten Syaoran co był u Fei Wonga był jego zakładnikiem a nie tajna bronia.
A wiecie, ze 90% dialogów i scen są IDENTYCZNYCH jak w mandze? Ale nie zmienia to faktu, ze cholerstwo sie strasznie tłumaczy i jeszcze są błędy dosyc powazne w hardsubach (SHS nazwali Subaru "she" o_O), więc moje napiski beda dopiero dzisiaj pod wieczór.
OMFG jestem swiezo bo obejrzeniu drugiej ova. Clamp przebil samego siebie ;d
Niestety dopiero sie rozkrecaja...
A czy ta seria ma kiedys swoj koniec? :/
Mangi narazie jest 23 tomiki, a ten arc miał miejsce 14-17 tomik.
Ostatnio edytowany przez Nanami (2008-01-21 09:21:09)
www.bwys.net a reszte po googlach. Po polsku nie ma.
Ale nie zmienia to faktu, ze cholerstwo sie strasznie tłumaczy i jeszcze są błędy dosyc powazne w hardsubach (SHS nazwali Subaru "she" o_O)
Nawet sie im nie dziwie, strasznie dziewczeco wygladal, spodziewalem sie ze bedzie ixowy a tu bardziej tokyo babylon wyszedl
Nie ma się co dziwić, SHS ma swój świat.:D
Ja oczywiście zaczekam, aż wyjdzie całość, dopiero wtedy zacznę oglądać.:)
A gdzie można dostać mange?? Może być po angielsku bo chodzi mi o chaptery od od OAV'ki, czyli chyba od 106, a te raczej nie są przetłumaczone na pl. Jeśli gdzieś było już to napisane to sorki ale widocznie przeoczyłem
on-line
trzeba się zarejestrować
Tokyo arc zaczyna się w 107 a drugi odcinek OVA zatrzymał się w połowie rozdziału 124
Mogli by to wcześniej zrobić niż dopiero w marcu, ale warto poczekać.
A skąd to można ściągnąć ?
Pojawił się nowy Trailer dla Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE - Tokyo Revelations OVA3
można zobaczyć
tu
stąd ściągnąć
a tu jak ktoś chce obrjrzeć na YouTube
Ostatnio edytowany przez Sephiria (2008-02-06 00:00:00)
Co prawda czytalam juz mange, ale nie moge sie doczekac az obejrze 3 czesc!
Ale ten czas leci[baka]. Już pojawił się na necie świeży odcinek Tsubasa Reservoir Chronicle od SHS. Teraz tylko ściągać i się zachwycać:D.
Już się nie mogę doczekać
No. Tokyo revelations vol 3 wyszlo juz od Shinsen-subs. Imo odcinek genialny!
SPOILER
Nie sadzilem ze pokaza tak cierpienie Sakury
/END SPOILER
Ostatnio edytowany przez ciapek (2008-03-19 16:34:06)