Nie jesteś zalogowany.
Dajesz, byle w avi.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ja też chętny Może znajdzie się czas i się obejrzy A co do tego filmu o świetnej godzinie (2:50) to jak ktoś będzie nagrywał to miałoby było gdyby też wrzucił.
Jak by ktoś chciał 12 miesięcy, to mogę upnąć, bo akurat sobie nagrałem, oczywiście wersja z pełnymi reklamami, niech TV PULS na tym nie traci
Jakkolwiek obejrzałem już i mi raczej niezbyt podeszło to też poproszę A można wiedzieć jak nagrywałeś i jaki sygnał? Znaczy cyfrowy, satelita, analog?
Jeżeli ktoś cierpi na insomnię to sobie obejrzy dzisiejszej w nocy o 2:45 "Appleseed" na TVP1.
Jeżeli ktoś cierpi na insomnię to sobie obejrzy dzisiejszej w nocy o 2:45 "Appleseed" na TVP1.
Może wreszcie obejrzę, bo jutro mam wolne w robocie
Obejrzane... I powiem szczerze, lektor i tłumaczenie jak najbardziej mi się podobało. W sumie Stanisław Olejniczak nadaje się do takich pozycji. Z jednej strony nie jest beznamiętny, z drugiej ma się wrażenie, jakby go nie było.
~adi90a zgrałem sobie z tunera dvb-t, tak dla testu, bo sam nie wiedziałem w jakim formacie mi to nagra. Wolałem to sprawdzić po przygodach z dekoderem cyfry+, gdzie wymyśliło urządzenie bardzo dziwny standard i niczym nie dało się tego ruszyć.
~SoheiMajin jest to plik .TS w mpeg2 o wadze około 1,5giga
Jakbym miał to obrobić, najprawdopodobniej powycinam reklamy i zamknę wszystko w mkv, może nawet w 10bitach, by ograniczyć wielkość do minimum( ale nie teraz, bo jestem mocno ograniczony czasowo, przy wszystkich projektach mam zaległości). Jak upnę tego TSa, to roześlę wam linki na PM
Jakbym miał to obrobić, najprawdopodobniej powycinam reklamy i zamknę wszystko w mkv, może nawet w 10bitach, by ograniczyć wielkość do minimum( ale nie teraz, bo jestem mocno ograniczony czasowo, przy wszystkich projektach mam zaległości). Jak upnę tego TSa, to roześlę wam linki na PM
Też się piszę, jakby co.
Nie zapomnij o mnie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Niedawno było i teraz znowu. Z angielskim dubbingiem i polskim lektorem.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-11-21 16:34:00)
To przechwycony strumień o ile dobrze rozumiem, ale czy obraz nie powinien być zakodowany w mpeg4 (H264)? Eh, a ja jestem świeżo po zakupie TV z wbudowanym tunerem i nie mogę zapisywać na zewnętrzną pamięć.
Mam nadzieje, że Puls nie każe jednak liczyć tylko na ripy i wyemituje jeszcze Hutch miodowe serce czy Wyspę skarbów (pierwsze krąży w sieci ale drugiego nie namierzyłem jak coś to na PW pytać).
Niedawno było i teraz znowu. Z angielskim dubbingiem i polskim lektorem.
Szkoda, że ani razu o ludzkiej porze ;/
Ostatnio edytowany przez adi90a (2011-11-21 18:02:08)
To ja też poproszę. Pewnie masz lepszą nagrywarkę od mojej, bo moja od razu nagrywa jako dvd video.
Właśnie, powinno być MPEG4. Więc co to za tuner?
Osobiście planuje zakup Not Only TV Tuner DVB-T LV5TDelux, jednak wątpię bym to zrobił przed grudniem...
jest to signal hd 507, głównie mi służy jako odtwarzacz multimedialny
upload będzie dopiero jutro