Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Z chęcia bym się wymienił ZA teledyski japońskie(nie z anime).
Może ktoś kolekcjonuje coś takiego i zgadza się na wymianę i nie tylko.
ja mam teledyski Ayumi Hamasaki i kilka innych ; ) + 3 teledyski Chińskie - S.H.E , Ale bardzo fajne ;] ( teledyski Ayu są w ładnej jakości ; ) jak coś to na gg podam tytuły ( dopiero jutro z rana )
GG 4752181
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-09-10 19:18:24)
Oczami Fana Blog ;]
No bo właśnie chodzi o teledyski z melodyjnymi piosenkami.
Najlepiej japońskich wokalistek.
I muszą być bardzo dobrej jakości.
Mam jeden teledysk Kaoru Amane taiyounouta i zajmuje 87 MB.
ja mam sporo klipów nawet koncerty!! moje zbiory klipów i koncertów ,( pierrot,flow,laruku,koda kumi x-japan,move,utada Hikaru,Ayumi Hamasaki Janne da arc i kilka innych)
http://www.wrzuta.pl/film/65KkKDGeIJ/th … rt_by_koni
wiem miało nie byc anime, ale nie mogłem się powstrzymac od pokazania wam mojego worka
Ostatnio edytowany przez koni (2006-09-10 21:04:19)
Anime makes you stupid
niewiem czemu dałem to w dziale o mandze.
Może lepiej niech ktoś to przeniesie do działu o anime.
I muszą być bardzo dobrej jakości.
Mam jeden teledysk Kaoru Amane taiyounouta i zajmuje 87 MB.
Hmm... od kiedy wielkość pliku jest wyznacznikiem jakości?
Anyway, jeśli to 87MB miało świadczyć o dobrej jakości to co powiesz na Ayumi Hamasaki - Heaven (live) HDTV 336MB 1440x1080
A to i tak nie jest w tych czasach coś oryginalnego
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No nie przesadzaj.
Nie nalezy tego brać dosłownie.
A poza tym widzę że że raczej nikt nie kolekcjonuje wiele teledysków japońskich.
ALe i tak zawsze coś.
Kolekcjonuję to na przykład ja. Mam już 8 DVD. Może to niewiele, ale zawsze jest co oglądać. Poza tym mam kilkanaście fulldvd z teledyskami Ayumi Hamasaki, Utady Hikaru, koncert Ai Otsuki, koncert Kotoko i pewnie jeszcze kilka czegoś tam Ale wymieniać to mi się zbytnio nie chce... Zresztą jakbym chciał, to nie byle co i nie w byle jakiej jakości
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-09-11 10:53:09)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Strony 1