Nie jesteś zalogowany.
Oczywiście nie mam AXN Sci-Fi, a Hyper tylko na TV rodziców :/ , bo mój graciasty teleodbiornik z poprzedniej eopki nie nadaje na tych falach ;(
Jak ci co nie mają AXN SciFi będą zainteresowani to coś się wymyśli , tylko uprzedzam, że AXN SciFi nie ma za rewelacyjnej jakości obrazu
Ostatnio edytowany przez Boniak (2008-01-30 00:08:44)
Aluqahel napisał:Nareszcie jakieś Anime na kanale, który posiadam! I to jakie Anime! Obawiam się tylko jednego, a mianowicie tego, że zapewne będzie to wersja z lektorem. Ale już ostatecznie lepszy lektor niż dubbing.
Ha! Fajnie, powiem starszemu to będzie sobie oglądał .
niestety tak jak wiekszosc mam tylko zwykle AXN....wiec oglądalnosc raczej nie bedzie duza....pozatym godziny nadawania, czyli grubo po 23-ciej nie są najszczęśliwsze
yea ja mam ten kanał (N - kocham te platforme ) , tylko w soboty około 3-4 w nocy......[shithappens]
Przydało by się na jakimś kanale HD
Ostatnio edytowany przez luki349 (2008-01-30 11:42:30)
4Fun.TV wykupił prawa do emisji anime "Samurai Champloo". Serial zagości na antenie stacji już od 3 maja 2008r. Oglądać go będzie można w każdą sobotę o 11:00. Powtórki przewidziano na godzinę 16:00 w środy.
Tak więc miłego oglądania ;p.
Seryjnie , myślałem że żart nawet spoko opisać na stronie dali... znając tą stacje cezury nie będzie (jednak tyle krwi o 11:00?!) i ciekawe jaka wersja z lektorem czy napisami Hmmmmmmm
Nie tylko Champloo - http://www.4fun.tv/slodkie-slodkie-czar … 0,0,0.html
o qrde anime na 4funie, no no musze to zobaczyc
Nie tylko Champloo - http://www.4fun.tv/slodkie-slodkie-czar … 0,0,0.html
PO tym bym miał mdłości
[cytuj]Ta manga nie może przejść niezauważona![/quote]
Widać chłopcy z 4funa są w temacie i wiedzą co to manga.
To nie zmienia tego że chętnie bym obejrzał ale w multimedii nie ma ów stacji
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
O, fajno. Nie spodziewałem się anime w 4fun.tv, ale skoro na niemieckiej vivie było anime, to dlaczego nie?
dobrze że dali lektora ,a nie dubling. I dziwi mnie fakt krwi i słownictwa jaki użyto o 11 rano xD do tego nawet opening i ending orginalny zostawili ,co często się nie zdarza przy wydawaniu czegoś w polsce ;p
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2008-05-03 11:28:55)
Mi tak samo . Naprawde jestem bardzo zadowolona! Duży plus za brak cenzury i dobre tłumaczenie, lektor tez był ok ;p. Mam nadzieje że serial zyska dużą oglądalnośc i bedzie wyemitowany do końca .
faktycznie tez to oglądałem i wrażenia są pozytywne - nie ma cenzury, a lektor nie jest irytujący. Oby stacja puszczała wiecej takich rzeczy . Swoją droga pewnie siedzi tam ktos kto orientuje sie w tematach anime
Widzę,że 4fun to przyszłość ,bo nic nie cenzuroją.Jedyne zastrzeżenie,że był lektor
Tak samo jak wy oglądałem i całkiem nieźle im to wyszło. Mam nadzieję, że ta anima co będzie w niedziele leciała będzie tak samo zrobiona. No i oby więcej anim puszczali na tej stacji.
Taa bez cezury, jednak lektor taki sobie, przez niego tak wyciszyli tło ze musiałem raz poogłaszać raz ściszać. I jakość obrazu też nie poraża (współczuje tym co mają kablówkę). jednak przetłumaczone szczerze. Ogólnie ujdzie.