Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Otóż postaram sie przedstawic moj problem w miare przystepnie :+)
Ostatnio sciagnalem rawa GiTS:SSS[640x630 Divx502 mp3-48KHz-128Kbps].avi i kiedy probuje go przeniesc, lub przekopiowac to pojawia mi sie komunikat w tym stylu:
Błąd przenoszenia pliku lub folderu:
"Nie można przenieść GiTS:SSS[640x630 Divx502 mp3-48KHz-128Kbps].avi: Plik jest używany przez inna osobę lub program. Zamknij wszystkie programy które mogą używać tego pliku i spróbuj ponownie."
Oczywiscie wyglada to przejzyscie latwo- zamknac all playery i bedzie spoko, jednak po zamknieciu wszystkiego nawet winampa dalej mam to samo, nie moge takze zmenic jego nazwy, oraz w CDBurner XP pro nie moge go dodac do listy do nagrywania, ani w Anime liscie 2.0. Plik dziala bez zarzutu i moge go przenosic tylko w winnim. Ktos ma jakies pomysly co jest nie tak? Windows? Plik? ,a moze jeszcze cos innego. Mile widziane jakies sugestie.
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-09-22 16:00:49)
Użyj programu Unlocker pomoże
a pobrać możesz z servisu internetowego amnezja
u mnie tez raz na jakies czas pojawia sie podobny blad. I jest to wina windowsa. W 99% przypadkow, wylaczenie kopma (ewetualny restart) pomagaja.
LOL, tak jak niby jedynie restart pomoże na zapchaną pamięć cache? restart pomocą uniwersalną? [roftl]
w pierwszym przypadku pomoże Unlocker a w drugim CacheBoost Pro - jak ktoś chce mogę podesłać pełną wersję
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-09-22 16:21:25)
u mnie tez raz na jakies czas pojawia sie podobny blad. I jest to wina windowsa. W 99% przypadkow, wylaczenie kopma (ewetualny restart) pomagaja.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ok thx za pomoc, program dziala :+)
Unlocker jest dobry na wszystko, również polecam =)
jak cały dzień komp chodzi to wieczorem nie mogę usuwać niektórych plików/katalogów
bo winamp albo firefox mają do nich uchwyty, chociaż nie powinne
imo [EOT] (EndOfTemat )
Strony 1