Nie jesteś zalogowany.
Witam, w ciągu najbliższego tygodnia lub dwóch będziemy sprawdzać czy Wanderer sprawdzi się w roli trzeciego moderatora ANSI.
Razem z nami (dotychczasową Redakcją) będzie moderował forum i komentarzami.
O wyborze Wanderer'a zadecydował (jak i ostatnim razem) staż na ANSI, znajomość zagadnień związanych z tworzeniem napisów, wysoki poziom kultury i wypowiedzi
Pozdrawiamy,
Redakcja ANSI
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-09-25 12:54:18)
Imperare sibi maximum est imperium
fajnie
Zgadzam się z wyborem redakcji. Wandzia idealnie nadaje się na moderatora Mam nadzieję, że się sprawdzi w tej roli
[EDIT]Ja się nie podlizuję gracol ... poprostu widzę że W posiada zestaw cech potrzebnych do bycia moderatorem:P
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-09-25 13:31:13)
Wandzia idealnie nadaje się na moderatora...
Zobacz Wanderer - już się spoufalają i podlizują
A mi wlasnie jakos nie pasuje Wanderer na modka. Nie mowie, ze bedzie zlym moderatorem, ale nie pasuje mi.
Wanderer w sam raz na stanowisko, ale czy on ma na to czas...
Zobacz Wanderer - już się spoufalają i podlizują
Spoufalanie i podlizywanie nie będzie punktowane
Wanderer w sam raz na stanowisko, ale czy on ma na to czas...
Z czasem będzie tak jak będzie... jak będę to będę, jak nie to nie.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Tylko ja się mogę z nim spoufalać i podlizywać się mrau |3
Tylko ja się mogę z nim spoufalać i podlizywać się mrau |3
No, to też prawda, Karuś
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A ja powiem Ĺźe Wanderer siÄ nie nadaje, bo jest chamski i ogĂłlnie-- Ej! Cholera, zdala od przycisku 'usuĹ' ej, no! Nie moĹźesz tego zrobiÄ, nie! To niemoĹźliweeeeee-- *gets deleted*
Serio:
GratulujÄ awansu, ĹźyczÄ ci spokojnych czasĂłw a forum... Bycie modem to bĂłl... EDIT: A zwĹaszcza na froum gdzie czai siÄ [TA DA DA DAM!] SPAMIASTY RIX! Postrach moderatorĂłw!
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-09-25 13:53:36)
Ja również gratuluję "posady"
W byciu Moderatorem to zawalisty jest ten znaczek przy nicku - #Wanderer - do twarzy Ci.
Ĺťyczę powodzenia i sukcesów w pracy.
Wybór Redakcji oceniam na bdb.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Że co? (wiem iż tak zdania nie powinno się zaczynać ) Już? Tak bez zapowiedzi?
A się nie spodziewałem! Następne dni/tygodnie zadecydują dopiero o twoim losie
Na serio to nigdy bym o tym poważnei nie pomyślał... przecież Wanderer to spoko gość.
Czasem ciut za poważny. Wielki (większy ode mnie skurczybyk) i z temperamentem. Do tego jest "czyjąś" siostrą (zinteresowani wiedzą o co chodzi)
Tak na marginesie: Kiedy INO będzie miała zdjęcia? I czy zakończyła już wiadomą "aukcję"
Gratulacje.
No... Zobaczymy co się stanie...
Ostatnio edytowany przez wumi_szoda (2006-09-25 14:17:31)
No no wchodzę sobie na stronę a tu taka nowina:)
Gratulacje #Wanderer
A może teraz trzeba mówić psze pana?
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
wow, no nieźle Wanderer, gratulejszyn! 3 modrator, ciekawe co z tego wyniknie Mam nadzieje, że nic złego xD
No coz, Anime Garden powoli wdziera sie w szeregi redakcj ANSI Idziemy w slady paskud, hehe
o jejciu z czego się cieszycie poprostu kolejny będzie pisał nie pisz tak bo
dla mnie to szantaż xDxDxD
a tak na poważnie gratuluje
Gratuluje..:) ale tak naprawde to myslalam, ze jak juz to Suchy zostanie trzecim modkiem
Fajnie, bardzo dobrze, że to właśnie Wanderer a nie np. Black Lagoon ...
Teraz poważnie cieszę się, jestem tu jakiś czas i znam was można powiedzieć dobrze, a nawet bardzo... Wanderer nigdy nie podpadł, nie był chamski, no chyba, że "gasił" kogo innego za chamstwo, ("Idź chłopie, lepiej ziemniaki za stodołę pokopać ^^") zresztą bardzo pozytywna postawa . Teraz wystarczy pogratulować i życzyć powodzenia, ja trzymam kciuki na pewno Sobie poradzisz Wanderer, a jeśli coś mi Się nie spodoba, to na pewno Usłyszysz co, bo jak zawsze mówię, co myślę, prosto w oczy, nie za plecami, bo to nie ładnie choć i tak wiem, że nie będę musiał, bo wszystko bedzie super...
Powodzenia Przyjacielu...
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-09-25 15:32:29)