Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy ktoś to może jusz widział ??
Ja niedługo zobaczę
A poza tym każdy kto widział anime to film live też powinien zobaczyć.
Dzisiaj sie dowiedziałem że takie coś wyszło i dyskretnie dałem znać że takie coś jest żeby ktoś zrobił napisy
Ten film już jest od dawna podobnie jak napisy.
Niestety ja nie moge ich nigdzie znaleść
napisy.info
Wielkie dziex
a tak przy okazji czy są jeszcze jakieś filny kture zostały nakręcone na podstawie serji Anime ??
Tak, w styczniu bedziesz miał premierę "Neon Genesis Evangelion"
Super jusz nie moge sie doczekać )
No i oczywiście, Hotaru no Hakka, Grobowiec świetlików
GTO Live jest... tylko że to nie film
No więc bardziej beznadziejnego filmu już dawno nie widziałem.W porównaniu z anime Saikano ten film jest beznadziejny.Efekty specjalne są sporadyczne i bardzo marnie wykonane.
Ten film w ogóle nie jest smutny a anime było bardzo łzawe.Anime bardzo mi się spodobało a film wprost przeciwnie.Nie dosyć tego że jest nudny to wszystko jest pokazane tak głupio że aż szkoda gadać.
Serii nie widziałem, ale film faktycznie nie jest niczym specjalnym - bodajże na raty go oglądałem, bo nie mogłem wysiedzieć całości.
Bardzo marne efekty? Dla mnie to jeden z nielicznych plusów tego filmu są owe efekty! Są bardzo dobre... dawno przeminęły już czasy efektów typu Power Rangers. Nie wiem Tom co cię uraziło w ich wykonaniu? Nie są to wszak hamerynkandzkie super produkcje z super budżetem 500 mln $.
~Beavis nie bedziesz zalowal tych kilku godzin zycia, jesli obejzysz serie.
Nie zaprzeczam, tylko że już znam, mnie więcej, rozwój wydarzeń przez to wiem czego można się spodziewać Chyba, że film mało co bazuje na serii... ale to musiałbym zweryfikować
Ostatnio edytowany przez Beavis (2007-05-02 17:13:13)
Film widzialem juz dawnooo temu i w porownaniu z anime jest kiepski.
szczegolnie zakonczenie mnie rozczarowalo. tylko ze ja najpierw anime ogladalem, potem film - stad moze ow rozczarowanie filmem.
~Beavis nie bedziesz zalowal tych kilku godzin zycia, jesli obejzysz serie.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-02 17:04:04)
Ten film musi być bardzo nisko budżetowy.Nie wiem po co w ogóle się za niego brali.
Bo jeśli nie podoba się fanom Saikano to dla innych tym bardziej.
Nie wiem po co w ogóle się za niego brali.
Bo jeśli nie podoba się fanom Saikano to dla innych tym bardziej.
A skąd mięli wiedzieć przed nakręceniem go czy będzie się spodobał?
Ten film musi być bardzo nisko budżetowy.
Rozumiem, że informacje z pierwszej ręki?
Chodzi o sposób wykonania to on jest beznadziejny.Ten film jest płytki bez żadnej głębi.Żadnych emocji,dosłownie niczego.Nawet się nie umywa do anime.
A jak każdy wie ja nie mam w zwyczaju krytykować i zazwyczaj dobrze piszę o filmach i anime ale ten film to przykra niespodzianka dla mnie.Jednak japońskie horrory są super w porównaniu z tym filmem.
Tak, w styczniu bedziesz miał premierę "Neon Genesis Evangelion"
lol, chyba styczniu 2012.
Edit: ech, nie zauważyłem że post z 2006 roku... ;]
Ostatnio edytowany przez AceMan (2007-05-02 18:24:53)
Co prawda kilka efektów specjalnych było fajnych ale i tak były bardzo sztuczne i prymitywne.A na końcu to w ogóle zawalili sprawę.Spodziewałem się tam czegoś najlepszego i bardzo się zawiodłem gdyż wcześniejsze efekty były lepsze zamiast na końcu to pokazać najładniej.Za to obejrzałem 2 odcinki filmu live Hell Girl i w tym przypadku film nic nie ustępował anime.Naprawdę się postarali a nie jak w przypadku Saikano.
Strony 1