Nie jesteś zalogowany.
Musiałbym chyba z bardzo wysoka na głowę upaść, żeby KUPOWAĆ jakiekolwiek anime w internecie. Licytacje na Allegro i sklepy internetowe z nagranymi odcinkami anime są dla prawdziwych JELENI. Wiem, że jest wiele tytułów, praktycznie nie do zdobycia, jednak kupić można tylko serie najpopularniejsze.
Skoro mam internet, wolę poświęcić już kilka (częściej kilkanaście) dni na pobieranie animków programami p2p lub z serwerów HTTP czy FTP, niż stracić kilkadziesiąt złotówek, dzięki którym opłaciłbym kolejny miesiąc korzystania z neta.
Moje wynurzenia mogą nie być ściśle powiązane z tym tematem na forum, uważam jednak, ża lepiej kupić oryginalną mangę, czy anime, niż bawić się w powiększanie kolekcji dzięki takim aukcjom.
Ostatnio edytowany przez ftajemniczony (2008-03-16 22:06:36)
po prostu....nie należy dawać zarobić złodziejom i brać udzial w okradaniu twórców. Anime ściągam i ewentualnie nagrywam, ale nie sprzedaje go nikomu i tego sie powinno trzymać...
Ale jak się lepiej przyjrzeć to w większości kupują to osoby z max. 20 komentarzami
Co za idioci ci ktozy to kupuja 60zl za Naruto i jeszcze legalna
co mnie w tym wszystkim ciekawe to skad oni biera te "legalne" wersje tych anime oraz skad oni maja wersje z lektorem np Naruto czy Dragon Ball GT
No i ten gosciu co wystawil kolekcje anime to mogl by chociaz poprawnie napisac tytuly
No i ten gosciu co wystawil kolekcje anime to mogl by chociaz poprawnie napisac tytuly
pewnie dyslektyk
[cytuj]"legalne" wersje tych anime oraz skad oni maja wersje z lektorem np Naruto czy Dragon Ball GT[/quote]
no jak z lektorem to wiadomo, ze nielegalne.....naruszenie oczywiscie zgloszone...
co mnie w tym wszystkim ciekawe to skad oni biera te "legalne" wersje tych anime oraz skad oni maja wersje z lektorem np Naruto czy Dragon Ball GT
Jak to skąd biorą? Kupili od innych użytkowników
taa 60zl za naruto z jetixa to porażka...
~wizard2000 przecież pisze na tej aukcji:
[cytuj=koleś z Allegro]Wszystkie odcinki z polskimi napisami[/quote]
Co myślicie o tej aukcji? Ładne wydruki, nie?
Shaman King
A ten się nawet nie postarał
Shaman King
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-03-24 16:30:57)
wygladaja na orgnaly ale czy naprawde tego sie neidowiesz
oryginały?! na 4 płytach?
To nie są oryginały.
4dvd i 64 odcinki, po 23 minuty każdy?
Przy założeniu że 6 na dvd5, to daje 11 na dl, a więc max 44 odcinki.
To TV.
A ten się nawet nie postarał
![]()
Shaman King
to jest nawet ciekawe, koleś sprzedaje linki do plików
Linki do plików?
Ja widziałem jak kiedyś za 5 pln kolo oferował szukanie odcinków!!!