Nie jesteś zalogowany.
-_- tytuł nic ci nie mówi ? dragonball z live- movie trailer (fake)
-_- tytuł nic ci nie mówi ? dragonball z live- movie trailer (fake)
No niby tak:) Ale może to fake jest tak żeby zmylić?(że to jednak nie fake):-D
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-10-19 17:51:43)
chyba jednak fake:) wydawało mi się, że widziałem scenę z x-men 2:)
Na pewno jest to fake ten fragment z kulą ognia rzuconą w policjantów w domu jest z X-Mena(nie pamiętam z której części), prócz tego są to fragmenty z takich filmów jak: Medaliona, Matrix i Fantastic Four i jeszcze paru których nie kojarzę lub nie pamiętam tytułu.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-10-19 17:56:16)
Troche Matrixa, troche Fantastic Four i kawalki jakiegos filmu z Jacki Chanem, reszty nie poznaje. Na pewno nic z DB i na pewno fake.
Jeszcze z "Piątego Elementu"
Na Bank FAKE jak moi przedmowcy zauwarzyli, poprostu sa to wycinki z innych filmow, sa fragmenty z pietego elementu i blade plus te ktore zostaly wczesniej wymienione.
Ten filmik z dżekim czanem:P to bodajze medalion
Na bank fake, ale zmontowanie nieźle.
ogolnie to fajny filmik lecz ....niestety wiadomo......
film ani nie jest fajny ani niczym specialnym się nie wyróżnia... jak dla mnie zakładanie topów za każdym razwem kiedy ktoś zobaczy FAKE jest bezsensu ... ktoś jest może za tym aby Topa zamknąć ?
kazik jakieś inne info na temat tej gry masz?? Bo chyba wiem co sobie w 8 roczku zainstaluje z gierek;P
No gierka na bank sie ukaże tyle że podobno pierwsza ma być wersja na x360 a potem PC ale jak to do końca będzie to nie wiadomo jeszcze. Jak znajdę adres z stronka oficjalna o grze to wam zapodam bo gdzieś miałem. Na necie masa screenów też krąży z gry i zapowiada się bardzo ciekawa. Jak pamiętam na forum było już o tym ale z kawałkiem opóźnienia. Oby tylko się nie okazało że za gierkę trzeba będzie płacić co miesiąc. Ale jakby to nie była duża kwota to dla takiej gierki z taką tradycja DB tow warto
http://www.dragonballonline.pl/ tutaj jest stronka o tym tylko że nieoficjalna z tego co przeczytałem o fabule i o cechach gry to może być naprawdę ciekawie, skoro zaczynamy przygodę jako dziecko i dorastamy ulepszając swoje umiejętności to może być całkiem nieźle. Będą 3 rasy Nameczanie, Ludzie i Saiyanowie. Ludzie i Saiyanowie rozpoczynają przygodę na planecie Ziemia a Nameczanie na Namek. To tyle chciałem na ten temat napisać resztę sobie przeczytajcie na stronce:P
mamy juz nowe wiescie ze swiata aktorskiego DB!wiadomo kto zagra Goku i piccollo:) http://www.filmweb.pl/Justin+Chatwin+gw … s,id=38815
To ma być Goku?[baka]
Ten drugi jest nawet podobny do Piccollo. Nawet charakteryzacji nie trzeba. Tylko zieloną plakatówką przejechać.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-11-14 12:43:05)