Nie jesteś zalogowany.
Heh... jak myslicie a to nie jest Fake ? Z tym Filmem ?
Heh... jak myslicie a to nie jest Fake ? Z tym Filmem ?
Nie.
Hmm... miłe zaskoczenie
I tak jak pisą na Filmwebie.. premiera bedzie we wrzesniu ? czy w 2010 ?
Ehh za duzo było juz tych faków W jednym Wesley Snipes miał zagrać Piccolo xD
A wiadomo cos wiecej na temat tego filmu ?
gdzeie zes wyczytal o wesley snipsie :)trzeba poczekac teraz to pierwszego zwiatunu:) a filmweb daje zawsze sprawdzone informacje!
noo, moze byc ciekawie xD
Informacje były już dawno w różnych miejscach, teraz po prostu pojawiają się już szczegóły.
już widać po samych aktorach że film będzie pewnie skopany, zresztą amerykanie nie powinni się brać za takie serie bo zawsze wszystko partolą. Gdyby ten film robili japończycy to jeszcze może film byłby fajny.
Amerykanie też potrafią zrobić dobre filmy. A co do aktorów, to czasami lepiej obejrzeć kogoś mniej znanego (Pomyślcie, Bloom w roli Songo, Deep w roli Vegety - były by niezłe jaja) Cóż trezba się cieszyć, że wogóle się za to wzieli, bo o filmie wiadomo było już od września 2005 (DBZ MOVIE miał się ukazać 2008).
A z innej beczki, polecam obejrzeć na youtube zapowiedź Ewangelion The Movie. W tym wypadku jednak Amerykanie dobitnie ukazują jak nie należy robić filmów.
Musimy niestety czekać, a nóż widelec, może będzie warto...Pozdrawiam.
film niekoniecznie musi być zły, jeżeli obficie sypną efektami spec to może być ciekawie
KDE4 ssie
Jak zobaczyłem, kto będzie grał Goku i Piccolo, to myślałem, że dosłownie zaraz z krzesła spadnę[roftl].
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-11-14 20:22:25)
jak walki będą wyglądać, jak finałowa walka w matrix rewolucje, to czemu nie. przecież i tak każdy wie o czym ten film, więc raczej się pójdzie na niego dla efektów niż dla fabuły:)
ale jak walna same efekty to tez nie bedzie zaciekawie :|
Ale Deep byłby niezły w roli Vegety:-D
James Wong jako reżyser? Może być.
PS:
[cytuj]Anime była niezwykle popularna na całym świecie i doczekała się licznych kontynuacji.[/quote]
To się odmienia w formie żeńskiej?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-11-14 21:09:19)
ale jak walna same efekty to tez nie bedzie zaciekawie :|
Transformersy się jakoś ludziom spodobały:P
no tak, ale np druga czesc matrixa myslalem ze bedzie troche fabuly jak w jedynce a tam sie tylko naparzali
no tak, ale np druga czesc matrixa myslalem ze bedzie troche fabuly jak w jedynce a tam sie tylko naparzali
Powszechna obiegowa opinia, ale ja się z nią nie zgadzam (inna rzecz, że całościowo sequele Matrixa też uważam za słabsze od części pierwszej), poczytaj sobie przykładowo tutaj: http://wylfing.net/essays/matrix_reloaded.html
Całe szczęście, że DBZ nie robią Japończycy, bo filmy live, a w szczególności widowiska tego typu, wychodzą mi po prostu tragicznie. Wyboru aktorów od jakiegoś czasu nie komentuję, bo zauważyłem, że z reguły potem to się sprawdza, więc po co się denerwować niepotrzebnie
Klimat na maksa z tym filmem. Wg mnie koles idealnie pasuje na Goku o ile troszke podpakuje....juz tylko czekac:D
Justin Chatwin ("Niewidzialny") zagra Goku, głównego bohatera aktorskiej wersji "Dragon Ball Z". Jego przeciwnikiem - Piccolo - będzie James Marsters znany z serialu "Buffy: Postrach wampirów".
"Dragon Ball Z" powstaje na motywach popularnej anime opowiadającej o przybyszu z kosmosu Son Goku, który został przysłany by zawładnąć Ziemią. Szybko jednak zaprzyjaźnia się z ludźmi i zaczyna pomagać im w walce z wieloma przedziwnymi przeciwnikami. Anime była niezwykle popularna na całym świecie i doczekała się licznych kontynuacji.
Obraz dla studia 20th Century Fox reżyseruje James Wong ("Oszukać przeznaczenie") według własnego scenariusza. Producentem jest Stephen Chow ("Kung Fu Szał"). Fox planuje premierę obrazu na 15 sierpnia.
te mareczcek raczej wszyscy umieja czytac, chciales zablysnac ze umiesz skopiowac tekst z podanej wczesniej strony?