Nie jesteś zalogowany.
5 Kage pokonana, Hokage zapewne poświęci życie, żeby reszta mogła żyć no i w następnym rozdziale dowiemy się jakim cudem Obito przeżył feralny wypadek. No, ale ciekawe, co to za tajemnicza postać, która ocaliła Obito albo go zabiła i wzięła sobie jego ciało ^^ Równie dobrze ciekawe o co chodzi z tekstem "pomiędzy światami"
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-09-11 14:07:06)
Osobiście nadal liczę, że to Izuna, który przeją ciało Obito .
5 Kage pokonana, Hokage zapewne poświęci życie, żeby reszta mogła żyć no i w następnym rozdziale dowiemy się jakim cudem Obito przeżył feralny wypadek. No, ale ciekawe, co to za tajemnicza postać, która ocaliła Obito albo go zabiła i wzięła sobie jego ciało ^^ Równie dobrze ciekawe o co chodzi z tekstem "pomiędzy światami"
Przeta to Madara jest. I tak już całkiem to zjebali...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
jak się ma ostatni odcinek do mangi(który rozdział)?
dzięki
Niby sporo powyjaśniano, jednak imo to się nadal kupy nie trzyma... ale nie od dziś wiadomo, że timeline w Naruto kuleje .
Ale najciekawiej będzie za 2 tygodnie [ po przerwie ] , mam nadzieje ,że emo sasek się pojawi :3
Sorry:3
A ja dalej nie wiem, dlaczego Rin zginęła.
O matko ,tego bym się nie spodziewał po nejim
O matko ,tego bym się nie spodziewał po nejim
Pokaż spoilerŻeby poświęcić swoje życie , aby uchronić Naruto i Hinatę Oo
Nie uwierzę, dopóki nie ujrzę pogrzebu.
Obito:"Pierdol się Madara, lofciam Naruto i jego gadkę o miłości"
Rinne Tensei no Jutsu
Wszyscy są cali i zdrowi.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
max-kun napisał:O matko ,tego bym się nie spodziewał po nejim
Pokaż spoilerŻeby poświęcić swoje życie , aby uchronić Naruto i Hinatę OoNie uwierzę, dopóki nie ujrzę pogrzebu.
Obito:"Pierdol się Madara, lofciam Naruto i jego gadkę o miłości"
Rinne Tensei no Jutsu
Wszyscy są cali i zdrowi.
Czyli nie tylko ja się tego obawiam
Już pokazali, w grze "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations" .
edit
Swoją drogą, to teraz będziemy mieli czterech niezależnych* nieśmiertelnych Hokage z nieskończoną czakrą.
* skoro Madara znał pieczęć uwalniającą, to tym bardziej Nidaime - twórca tej techniki - będzie ją znał
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-01-30 15:41:09)
Ciekawe jaka będzie walka tatusia z synkiem