Nie jesteś zalogowany.
a więc, pograłbym sobie w jakieś mmoRPG no i natrafiłem na ten oto tytuł ?:> , chciałbym zapytać , czy ktoś grał/gra w to i czy warto zaczynać ?:>
Jak gierka stoi pod wzgldem grywalności i ludzi, bo z tego co widze to grafika taka jaką lubie ?:>
http://www.piratekingonline.com/picture.php?ac=1&fid=32
_
co do mmoRPG , czy ktoś może coś dobrego jeszcze polecić ? - chodzi mi o grafike tego typu tylko nie mówcie RagnarOk
ragnarok hehehehehehe
fajnie wyglada:) aż bym sobie w to zagrał:D
to sciągnij zagraj i podziel się opinią czy warto:P
Grałem... doszedłem do 40lvl (kleryk), więcej mi się nie chciało grać i powiem ci, że jak na darmowy mmorpg jest bardzo przyzwoita (sporo opcji, kupno statku, wyspy, różne joby, pvp, raidy). Ludzi jest sporo i zawsze się znajdzie jakieś party, bo bez party herbalist>kleryk nie ma co szukać. Szkoda tylko, że serwer leży bodajże w Singapurze przez co czasami są straszne lagi. Najlepiej zbierz znajomych na tsie i jazda, bo samemu można usnąć.
Tak w ogóle to sam ściągnij i się przekonaj:D, instalka zajmuje chyba 350mb więc dużo to nie jest... a gra jak na darmówke jest godna polecenia.
polecam mythwar taj samej firmy kilka polskich gildi gram od przeszlo miesiaca i mnie nie znudzila
no to ja dla odmiany polecę MMORPG Maple Story
wyróżnia się grafiką, która jest:
1) bardzo komiksowa,
2) 2D (MMO-platformer-RPG )
[URL=http://www.fotosik.pl][/URL]
sorrki za duże foty, ale to chyba najbardziej przekonywujący argument w tym momencie
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-10-22 02:20:10)
Maple Story bardzo szybko sie nudzi, ale do pobawienia sie moze byc. Bardzo ja wyroznia od innych tego typu gier, ze jest arcadowa. Skaczesz i naciskasz jakis klawisz, zeby udezac.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-22 03:03:36)
Siemka.
PKO jest również darmowym MMORPG.
Istnieje polski support juz tej gry na ktory was zapraszam.
www.pirateking.pl
macie tam filmiki oraz screeny forum itd..
sami zobaczcie co to jest PKO.
gra naprawde wciaga i jest b.podobne do RO :]
uwierzcie ze warto zagrac w PKO ;]
może jestem inny ale zawsze chciałem zagrać w jakieś mmorpg gdzie można z kataną łazić
Chyba w każdym MMORPG można z kataną łazić -_- trzeba tylko ją kupić/znaleść/złorzyć.
Ostatnio edytowany przez harnas02 (2006-11-13 22:10:39)
Chyba w każdym MMORPG można z kataną łazić -_- trzeba tylko ją kupić/znaleść/złorzyć.
daj pare przykładów ja tylko katane w ragnaroku widziałem
szefu napisał:harnas02 napisał:Chyba w każdym MMORPG można z kataną łazić -_- trzeba tylko ją kupić/znaleść/złorzyć.
daj pare przykładów ja tylko katane w ragnaroku widziałem
Lineage 2
W Skillrode pewnie też jest. A L2 sux, cieszę się że się oduzależniłem od tego shitu.
Ostatnio edytowany przez harnas02 (2006-11-13 23:25:38)
w sillkrodzie nie ma a w l2 nie gralem ale dzisiaj sobie sciągne mógłby ktoś polecić jakiś dobry serverek czy coś ??????????
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-11-13 23:28:10)
A L2 sux, cieszę się że się oduzależniłem od tego shitu.
L2 sux? To zależy jaki się ma wysoki lvl i co robi Wszystko jest fajne jak się ma dużo kumpli i łazi się razem na jakieś bossy czy siege klanowe
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-11-13 23:48:07)
harnas02 napisał:A L2 sux, cieszę się że się oduzależniłem od tego shitu.
L2 sux? To zależy jaki się ma wysoki lvl i co robi
Wszystko jest fajne jak się ma dużo kumpli i łazi się razem na jakieś bossy czy siege klanowe
Zależy od lvl... pff... po kilkunastu miesiącach L2 moge z całą pewnością stwierdzić że L2 sux Fajnie się grało ale pochłania ogromne ilości czasu i umysłu.
L2 polecam serverek paradise , to ze uzaleznia to jest prawda ale jak lubisz grac to jest to, na paradisie non stop ~~3000 tys ludzi online
Jak wspomnialem juz wczesniej PKO jest bardzo podobne do Ragnaroka :]
Napewno przyciagnie wielu zwoellenikow RO :]
jest mozliwosc plywania statkiem itd.. :]
Walki gildi :]
mozna miec wlasna wyspe(lecz jeszcze nie ma takiej mozliwosci)
Gra jest naprawde rozbudowana :]
sprawdzcie sami
Filmiki macie na pirateking.pl