Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szukam patha translatującego teksty w grze na angielski ponieważ mam dziwne znaczki... a chce coś wiedzieć z gry. Prosze pomóżcie. Mile widziane każde wersje ddl/torrent/edk/whatever...:) PLX HELP
I love spaghetti but I got shhit on it!
I tak nie będziesz nic wiedział skoro dialogi są pod japońsku a w poprzedniej części też nikt tego nie przetłumaczył.
I tak nie będziesz nic wiedział skoro dialogi są pod japońsku a w poprzedniej części też nikt tego nie przetłumaczył.
do przetłumaczenia zostały tylko dialogi 2 dziewczyn, reszta jest w 100% po angielsku
To ciekawe bo w Sexy Beach 2 dialog tylko jednej dziewczyny był przetłumaczony.
Czyżby teraz chciało im się bardziej tłumaczyc.
No wszystko fajnie teraz tylko powiedz gdzie te pliki mam władować żeby działały... i jeszcze jak zapisać gre (tzn wiem że w hotelu jest ta opcja ale wyskakuje mi jakis zonk) i jak załadować gre? Bo rozpakowywuje je do katalogu z grą albo do jedynego folderu w grze do daty i nie działa... to są pliki sdt i nie wiem co mam zrobić zeby to działało plx napisz wtf
Ostatnio edytowany przez iglasty (2006-10-29 10:54:58)
I love spaghetti but I got shhit on it!
Czyżby teraz chciało im się bardziej tłumaczyc.
wygląda na to że tak
@iglasty: na tej stronie co Ci podałem jest wszystko napisane...
Szukam patha translatującego teksty w grze na angielski ponieważ mam dziwne znaczki... a chce coś wiedzieć z gry. Prosze pomóżcie. Mile widziane każde wersje ddl/torrent/edk/whatever...:) PLX HELP
po co ci patch? nie wystarczą chusteczki? ;]
Ostatnio edytowany przez almisael (2006-10-29 12:47:42)
Moze ktos wie jak ta gre zainstalowac, bo mi jakis blad wyskakuje 1155.
A wie ktoś co może być z teksturami, że dziewczyny całe brązowe są, i nie ma żadnych efektów cieniowania itp.?
Mam kartę graficzną GeForce FX 5500, najnowsze sterowniki i najnowszą wersję DirectX 9.0c, więc wszystko powinno działać ok.
Co do karty... Te FXy to nieudane karty są.
Niezależnie od tego czy są czy nie powinno działać bez przeszkód. Zresztą, z tego co patrzyłem na różnych forach to nie tylko ja mam ten problem, ale jego rozwiązania nie znalazłem.
A wie ktoś co może być z teksturami, że dziewczyny całe brązowe są, i nie ma żadnych efektów cieniowania itp.?
Mam kartę graficzną GeForce FX 5500, najnowsze sterowniki i najnowszą wersję DirectX 9.0c, więc wszystko powinno działać ok.
Zainstaluj zhackowanego exe'ca by shadow albo zmień ustawienia regionalne na japonski.
Z Twoim sprzetem jest wszystko ok.
Strony 1