Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
szukam napisow do school rumble 2 wersja RMVB ...z tych ze stronki ansi dziala tylko 1st ep
pomozcie
Zrób se sam synchro
EOT
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A jakiej grupy jest ta wersja? Tak, czy inaczej wysłałem ci instrukcję na PM.
Ludzie ratujecie pobrałem School Rumble Nigakki od Your-Mom jako że ona tylko ze subowała całość (a RAW-ów nie kapuje) jednak pierwsze 13 czy tam 14 odcinków nie pasuje do mej wersji co gorsza biorę 1 linijkę tekstu (po OP) i linijkę tekstu z softsubów i koryguje tą różnice (jak to w sub-edit) ale i tak po pewnym czasie(góra 30 sekund) wszytko się wali fps jest prawidłowy a mozolne ustawianie linijki po linijce odbiera przyjemność oglądania może ktoś ma synchro co sam zrobił lub też mógłby zrobić je BŁAGAM (no na kolanach z zapłakanymi ślepkami i gilem w nosie bez skarpetek ) .NIECH JAKIŚ WYBAWCA (WYBAWCZYNI) pomoże mi !!!!
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-11-27 23:48:49)
Z tego co pamietam napisy byly robione chyba do grupy WF a roznica w ripach Your-mom byla taka ze byl chyba inny wspolczynnik fps , dla WF chyba 25 a dla Your-mom 23,976 dodatkowo trzeba bylo chyba przesunac nieco czas napisow.
Strony 1