Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Życie otaku w Polskiej rzeczywistości jest dosc upierdliwe. Poza mangami i anime nie mamy dostepu do prawie zadnych fajnistych pierdółek.
Ostatnimi czasy przeszukuje sklepy internetowe w poszukiwaniu jakiegos interesujacego plakatu. Zalezy mi by poza wysoką jakością cechowały je odpowiednie rozmiary, czyli były mniej wiecej takie:
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=17722fd874811858][/URL]
Wiecie gdzie takie coś dostane (zalezy mi tez by cena byla nizsza niz w Tokyo - najdrozszym miescie swiata(?)xD )
był chyba już taki wątek o sklepach ;p
Oooo na coś takiego byłbym chetny:) po prostu honorowe miejsce nad wyrkiem:P
dla tych co chcieliby wiedziec skad pochodzi ten zrzut odpowiedz brzmi "Comic Party"
A to czasem Genshiken nie jest??:)
to jest Genshiken
taa jest - to z anime o otaku ^^" lecz nie o tym jest temat xD shinma czytaj pierwszy post zanim cos napiszesz!
idz do empiku w kraku moze tam cos jest ;x chodz dawno nie bylem
nie maja zadnych mangowych plakatow
ani malutkich ani - tym bardziej - wiekszych
(marzy mi sie taki z postacią w orginalnych rozmiarach ^^ tak jak na screenie)
Mozliwe ze jakas drukarnia oferuje uslugi dla prywatnych osob. Podobno w moim miescie jest taka mozliwosc, wystarczy przyniesc plytke z fotka a oni zajma sie reszta. Nie wiem jak sprawa ma sie cenowo, mialem kiedys isc zorietowac sie ale albo nie mialem czasu, albo wylatywalo mi z glowy;) Co do jakosci to rowniez nic nie moge powiedziec.
a czy nie było by dla ciebie rozwiązaniem, wydrukowanie takiego plakatu, po prostu idziesz do drukarni z plikiem w odpowiedniej rozdzielczosci zeby ładnie wyszło i bulisz 20-50zł za jeden taki plakat??
znajomy grafik pracujacy w firmie reklamowej mówił mize taki plakat 0,5:1 m kosztowałby ok 20-30zł
Dobra to teraz pytanie do ogółu, wie ktoś gdzie moge znaleść jakąś drukarnie w Stolicy? Okropną mam cheć na taki plakat
tego jest sporo tylko się na to nie zwraca sie na to uwagi (choć nie mieszkam w Wawie) - szukaj firm zajmujacych się reklamą, produkcją banerów itp. jeśli nie zrobisz tego u nich to dostaniesz chociaż jakiś kontakt.
Ostatnio edytowany przez radziocd (2006-11-11 15:50:37)
chciałbym poznac twego znajomego ^^
a czy nie było by dla ciebie rozwiązaniem, wydrukowanie takiego plakatu, po prostu idziesz do drukarni z plikiem w odpowiedniej rozdzielczosci zeby ładnie wyszło i bulisz 20-50zł za jeden taki plakat??
znajomy grafik pracujacy w firmie reklamowej mówił mize taki plakat 0,5:1 m kosztowałby ok 20-30zł
Dobra to teraz pytanie do ogółu, wie ktoś gdzie moge znaleść jakąś drukarnie w Stolicy? Okropną mam cheć na taki plakat
[cytuj=OGĂĹ]niech żyje lenistwo![/quote]
a ja dodam tylko:
http://www.pkt.pl
'Pewien SubujÄ
cy' znalazĹ tÄ stronÄ.
Wall Scroll - sklep
Nie ma tu niczego na wielgachnego lecz -szczegolnie- ludziom z Katowic moze spasiÄ.
Podobno w poĹowie grudnia majÄ miec aktualizacjÄ
Strony 1