Nie jesteś zalogowany.
zna ktoś jakieś dobrze działające emulatory GC i PS2?
Przykro mi bardzo Ponury Kosiarzu, ale powinienes to pytanie zadać w wątku, w którym się ludzie pytają o to, kiedy będzie DragonBall AF
Niestety, niestety... daj sobie na razie luz,
Osobiście słyszałem, żę działa emulator Dremacasta
ale jakoś u mnie nie chciał działać
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Jeśli już coś takiego istnieje to musiał byś mieć potwora a nie kompa żeby w to pograć Słyszałem że jest emulator ps2 ale jakoś w to nie wierze
Ano jest. Tylko że do niego trzeba kompa z pentagonu:P
Emulator DC jest i działa całkiem przyzwoicie pomimo swojej wczesnej wersji (0.25). Jednak już od dłuższego czasu nie było żadnych nowych wersji. Ale grać się da. Sam osobiście pograłem sobie w Shenmue I i II oraz Sword of Berserk.
Jednak co do PS2 to sprawa się ma tak, że istnieje emulatorek który jako tako odpala pare demek bądź tylko filmików, jednak potrzeba naprawdę porządnego sprzętu by sobie to ogladać z prędkością 5 klatek na sekundę. Po prostu emulatorek stara się tłumaczyć polecenia konsolowe na PC'towe. Po prostu tryby działania się zbyt różnią by dało się to jakoś obejść.
Yang, pamiętasz może nazwę tego umulatora do DC?
Chankast Alpha 0.25 ale srtonki nie pamietam... ale napewno dziala lecz trzeba miec dobrego kompa... chodzi mi oczywiscie o emulator do DC
znalazlem...
dzięki sprawdzę, mam nadzieje ze mi pojdzie