Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Chobista oglądałem na hyperze...i tak jak manga mi sie podobała tak nie moge zdzierżyć anime^^
Na Hyperze to marne tlumaczenie bylo
Żałuję i to bardzo ze przed Chobits-em obejzalem DearS bo DearS to niemalze klon ;/(chodzi o pierwsze epy) i cale "pierwsze wrazenie" czyli zachwyt 100% słodkością chii bylo tlumione wrazeniem dajavu
Anime u mnie jest w czołówce tych NAJ ; D
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-05-25 16:45:20)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
No anime chobits to jedno z najlepszych.Ale to niemożliwe że tłumaczenie na hyperze było gorsze od tego na animesub.Tak mi się przynajmniej wydaje.
e tam jedno z najlepszych manga o niebo lepsza ale anime da sie obejzec do konca
No już nie przesadzaj.Manga faktycznie jest lepsza ,ale anime jest po prostu o wiele bardziej rozbudowane i większości przygód nie ma w mandze.
Ale zakończenie w mandze jak dla mnie jest lepsze.
Fuuuuuj to anime mi bardziej zryło psyche niż Texnolyze. Nie lubię takich słodkich serii bo wkurzają ale i tak obejrzałam.
Hehe to anime jest dobre, przynajmniej mi sie podobało jak chcesz to luknij sobie Dears dopiero odpłyniesz
Ja mam za sobą 13 odcinków anime Chobits....słodkie, przyjemne anime Ale, szczerze powiedziawszy, nie wciągnęło mnie tak jak niektóre serie...
Zmorko DearS już oglądałam:D I było dosyć takie mocno głupie ale nawet fajne (oczywiście oglądałam to gdy zaczynałam serie tego typu więc mój gust był w tym okresie mało wybredny, nie to co teraz ) Hehe z komedii to chyba najbardziej się uśmiałam z Green Green i 2 x 2 Shinobudem (chodziaż co ja w tym widziałam).
oj mnie się spodobało dawno temu
Oglądałem dawno temu. Zajebiste anime polewam xD
Naprawde świetne anime. A poza tym co Chobitsa czuje sentymenta bo to bylo moje pierwsze anime oczywiście nie licząc Muminków, DB itp.
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
Strony Poprzednia 1 2 3 4