Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam czy ktoś się może orientuje skąd można wziąć RAWy Death Note od AniMa-RAW epki 2-4 bo jak na razie znalazłem tylko epki 1,5-7. a brakujących 2-4 nigdzie nie ma
nie ma...
to znaczy ze nie wydali... pewno zaniedługo uraczą nas torrentem z odcinkami od 2 do 5, tak jak to zrobili z NHK ni Youkoso!, czy Hatarakiman.
A może mi ktoś powiedzieć jak przedstawia się jakość tych rawów? Jest ona lepsza niż A-People Raw? To jest HDTV?
To jest HDTV.
nie ma...
Jest na tokyo toshokan - ale widocznie tylko te epki co napisałmichal777.
pierwszy ep, to ten sam co od S^M, co do reszty to nie wiem...
hmmm tak naprawdę to chyba żadne nie jest HDTV, zwróćcie uwagę na napis LQ - Low Quality (niska jakość)
Pewnie to tylko rozciągnięte do tej rozdziałki
Tak dla tych co nie zauważyli jak zwykle chinole wydały 6 pierwszych odcinków Death Note DVD ripy w rozdziałce 864x480. O niebo lepsze od tych z APeople Raw i lepsze od AniMa Raw. POLECAM
odcinki 2-3
odcinek 1
odcinki 4-6
Tak dla tych co nie zauważyli jak zwykle chinole wydały 6 pierwszych odcinków Death Note DVD ripy w rozdziałce 864x480. O niebo lepsze od tych z APeople Raw i lepsze od AniMa Raw. POLECAM
odcinki 2-3
odcinek 1
odcinki 4-6
Coś były mówione, że A-People wydadzą jeszcze raz swoje softsuby (mkv) na rawach dvd - mowa była o tych Viri?
To te, no chyba ze znajda sie lepsze, albo... ktos z owych grup zripuje . Czasówke juz robie powoli, ale plany sa dopiero jak seria w DTV zostanie zakonczona . Kolejnym planem jest wydanie remake na DVDripach dla stacjonarek only (w avi) - jednak sa to dopiero plany i nic nie jest potwierdzone.
To chyba nic dziwnego, skoro Death Note nie jest robione w systemie HDTV, więc wszystkie HDTVripy są po prostu przeskalowanymi DTVripami, a te nie mogą się równać z jakością DVDripów.
Toć przecież napisałem POLECAM
Właśnie wyszły 2 następne odcinki 7 i 8 w rozdziałce 864x480 DVD Rip
tylko w kwestii formalnej Chińczycy już dojechali do 15 odcinka DVDRip ww rozdziałce jak już wspomniałem wyżej
przyjemnie się ogląda zwłaszcza na dużych TV
Strony 1