Nie jesteś zalogowany.
Zapewne wielu z was widziało to anime.
Mi obejrzeniu nasunęło wiele skojarzeń z Video Girl ale bardziej mi się spodobało.
Lecz:
Pierwsze odcinki były wspaniałe(szczególnie dwa pierwsze) lecz później większość tego doskonałego humoru gdzieś znikła i stało się nudniejsze.I co ciekawe było bardzo mało ecchi.
I bardzo dobrze, że nie było więcej ecchi.
To bardzo bardzo źle.
Ja uwielbiam tą kreskę.Bo jest o wiele ładniejsza niż wiele współczesnych anime.
I trochę niedobrze że tylko na początku było takie fajne.
Anime do kitu. Jedno z gorszych jakie widziałem. Fabuła dziecinna, głupia, a same żarty przesadzone - motyw z pierdzącą ze stresu dziewczyną był nie tyle śmieszny, co obrzydliwy. Do tego ta kreska. Ja akurat takiej nie dzierżę... :/
Co ciekawe, to pierwsze anime jakie przetłumaczyłem. Ale to tylko dlatego, bo poprosiła mnie siostra o to, a ja uznałem, że fajnie będzie tego spróbować
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
To znowu ty.
Powiem tyle że się nie znasz.
Ja za samą kreskę którą uwielbiam dałbym najwyższą ocenę.
Chociaż faktycznie te pierdzenie i rzyganie nie było raczej śmieszne co obrzydliwe.
Albo to nie powoduje że anime jest złe.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-11-22 14:25:43)
Kurde a może to z tobą coś jest nie tak? Nie myślałeś nigdy o tym?? Anime jest nędzne, zwłaszcza puszczanie bąków. dobrze, że nie ma tego więcej bo bym zwymiotował, a kreska jak to kreska, jednemu sie podoba innemu nie. I co zbijesz mnie, że mi sie nie podoba??
Anime IMO takie sobie... pośmiać się można zawsze, ale niektóre momenty były godne pożałowania... ba, można by rzec iż w sam raz dla masochitów:P. Anime wyparoło z mojego dysku jakiś czas temu... sam nawet nie pamietam w jaki sposób (HDD sie przeraził;)). Tak więc anime na raz i papa.
To znowu ty.
Powiem tyle że się nie znasz.
Wyczuwam irytację w twoich postach, spowodowaną odmiennym punktem widzenia mojej osoby. Wrzuć troszkę na luz, man, i uświadom sobie, iż w twoich topicach nie wszyscy będą się wypowiadać tak, jak ty byś sobie tego życzył. A z tego co widzę, życzyłbyś sobie, aby każdy popierał twój punkt widzenia .
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Anime było fajne
Pamiętam jak lata temu puszczano to na jakimś konwencie w Gdańsku lub Gdyni i cała sala rechotała średnio co pół minuty
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-22 15:00:17)
No ja powiem że to anime było bardzo śmieszne na początku.A później poza nielicznymi momentami trochę anime.
Co prawda to anime to nie jest ideał ale jest bardzo fajne a kreska jest boska.
Każdy co prawda ma odmienne zdanie ale jak poraz pierwszy je włączyłem to po prostu uznałem je za doskonałe.Później trochę było nudniejsze.
A i owszem , kreskę ma świetną , jak to Katsura
Kreska jednak lepsza niż w VGA bo nowsza i dokładniejsza.
Jeszcze tylko pozostało mi obejrzeć Is Pure bo niby to najlepszy tytuł.
Czy Is jest najlepszy to już rzecz gustu , mi akurat sie wszystko Katsury podoba
Mi anime bardzo przypadło do gustu oglądało się to naprawde fajnie, coprawda potem humor trochę spadł ale mimo to było ciekawe
Ja tą kreskę badzo lubię (tak samo tą z VideoGirl AI i GTO). Samo anime po uwzględnieniu roku powstania uznaję za średnie (co nie zmienia faktu, żę np motyw "pierdzenia" był raczej głupi).
To po prostu niesmaczne.A nie wiem czy miało być w zamyśle śmieszne czy co innego.
Widziałem dwie wersje DNA 2 i powiem że ANIME-UNION woknała swoja prace bardzo dobrze a druga grupa( której nie będę wymieniał)popisała się tylko swoim niedoświadczeniem. Co by nie mówić anime jest pozywtywne choć nie potobała mi sie ta pierdzaca dziewczyna, troche z nią przesadzili.
Ostatnio edytowany przez desarian (2006-11-30 14:34:44)
Ja akurat mam grupy A4E.
Ale wg mnie gorszy jest ten motyw z rzyganiem na widok ładnych dziewczyn.Czy może być coś głupszego.
Po prostu to anime nie trzyma poziomu przez całość tzn raz jest bardzo dobre a raz przeciętne.
Masz rację ale znam takich ludzi którym to rzyganie i perdzenie się podobało (ja do nich nie należe)
Niektóre głupie motywy przeskakiwałem.
grafika podchodziła trochę pod dragon ball`a ...dźwięk całkiem całkiem.Ten pomysł z tym uczuleniem u głównego bohatera nie był najlepszy ,ale fabuła ogólnie ciekawa .Jeżeli chodzi o ecchi to najlepszym jego odpowiednikiem jest Amaenaideyo...tam zboczenie jest w najmniej oczekiwanych momentach