Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
mam problem z otwarciem filmu, ma on właśnie takie rozszerzenie/przypis/nie wiem: aXXo; wszystkie kodeki są wgrane poprawnie, wcześniej nie było podobnych trudności a teraz pojawia mi się coś takiego: http://img218.imageshack.us/my.php?image=prea2.jpg nie za bardzo wiem, czy wogle coś da się z tym zrobić (?). ani na sub-edit,c-player, bestplayer, winamp i inne pomniejsze playery mi tego nie otwierają
chyba nie ma tu podobnego wątku, więc dodałam nowy
gdyby ktoś zechciał mi sprawe wyjaśnić byłabym wdzięczna
Ostatnio edytowany przez Cynn (2006-11-26 14:55:47)
jak widac na obrazku, plik ma rozszerzenie .avi, a aXXo to grupa ripujaca dvd, ktore pozniej wpuszczaja do neta
A zmienilas rozszerzenie avi? aXXo jest to poprostu koles ktory to ripuje znany z doskonalej jakosci. (Ale jak wiadomo kodowanie obrazu i dzwieku w anime jest lata do przodu).
Zreszta Google nie gryzie.
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2006-11-26 15:11:48)
s0n1c - jak widac na screenie rozszerzenie jest już AVI. Przyczyny nieotwierania pliku mogą być 2 - pierwsza to brak kodaka 2 to uszkodzony plik. Ja w takich przypadkach pliczek sprawdzam VirtualDub -em
Przy tym błędzie powiedziałbym, że to uszkodzony/niedociągnięty do końca plik. Sprawdź CRC.
Jesli w pliku nfo jest podana suma kontrolna to porownaj ja. (jesli plik zostal sciagniety do konca, bo clienci sieci torrent same sprawdzaja poprawnosc danych, nie wiem jak sie sprawuje ten programik od MarBit'u).
Zobacz tez czy w VLC sie to uruchomi.
dzięki wszystkim
~s0n1c, mądrości google wolę poddać wątpliwościom.
Strony 1