Nie jesteś zalogowany.
CZY DATTEBAYO NIEZAJMUJE SIE JUĹť TĹUMACZENIEM NARUTO?? BO NA STRONIE COĹ PRZECZYTAĹEM ALE NIEZNAM SIE BIEGLE NA ANGIELSKIM A WIEC NIEWIEM CZY DOBRZE ZROZUMIAĹEM ??
czesc witamy na animesub wylącz capsa po pierwsze a po drugie z tego co czytalem dalej bedą tlumaczyc
Skrót YHBT chyba wszystko wyjaśnia.
a TAK wasza racja sry za kapsa tzn jak dla mnie to nic niemówi jestem tylko ogladczem naruto hehe a niesiedze głeboko na forum i w czymś tam wiec niby co ma mówić ten skrót??
You have been trolled or trick
Czyli tyle co, zostałeś oszukany
Edit: poprawiłem tą gafę, jak mogłem to tak napisać...[los]
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-11-28 18:30:59)
A nie You have been trolled?
e tam od nowego openingu (odcinek 20x - tak?) lepiej brać wersje Aone.
aha ok dziekówka za wytłumaczenie:) pst a może jakiś link z kąd można wziąś wersje aone?? bo jak do tej pory cały czas leciałem db db db bo podobno najlepsza ale zauważyłem ze jakosć troche sie spsuła ...
Ostatnio edytowany przez masiwmatiz (2006-11-28 18:30:02)
aha ok dziekówka za wytłumaczenie:) pst a może jakiś link z kąd można wziąś wersje aone?? bo jak do tej pory cały czas leciałem db db db bo podobno najlepsza ale zauważyłem ze jakosć troche sie spsuła ...
niemożliwe abyś miałcały czas od Dattabayo bo oni wydają od 105 epka, wcześniejsze na 90% masz od Aone
pEWNIE I masz rac je tylko że ja wziełem 200 a nawet i ponad 200 pierwszych epków od ziomka na łytach a on tam niemiał napisane jakiej dystrybucji tylko naruto ep... wiec niewiem a reszte która sciągałem to db a chodzi mi konkretnie o link do strony tej grupy czy jakoś tak jeśli posiadacie ktoś /?
pEWNIE I masz rac je tylko że ja wziełem 200 a nawet i ponad 200 pierwszych epków od ziomka na łytach a on tam niemiał napisane jakiej dystrybucji tylko naruto ep... wiec niewiem a reszte która sciągałem to db a chodzi mi konkretnie o link do strony tej grupy czy jakoś tak jeśli posiadacie ktoś /?
czy to "naruto" tak straszliwie odmóżdża, że nie idzie przeczytać tego co narutomaniacy wypisują?
słownik kup!