#41 2006-12-03 18:38:14

MuGen
Użytkownik

Odp: MŚ Siatkówki

Tutaj chyba masz rację ale mimo wszystko zdecydował za późno, a potem jeszcze doszła ta śmieszna sytuacja z koszulką smile_big

#42 2006-12-03 21:32:40

Cain
Użytkownik

[cytuj]Trzeba jednak przyznać że Polacy się ośmieszyli w tym meczu.Grali nieudolnie i robili same błędy.
Po prosty istny cud że dotrwali do finału.[/quote]

WYJDŹ !! Kibicu za 0,99zł

Wielkie Gratulacje i podziękowania dla Ekipy Polskich Siatkarzy.
Dzięki za pozytywne emocje, porywającą grę, srebrny medal. Nie zapomnimy !!

Odwalili kawał świetnej roboty, przy okazji pokazali, że ciężką pracą i podporządkowaniem się trenerowi naprawdę dużo można zdziałać.

Oby nie trzeba było czekać znów 30 lat na kolejny sukces!!

Co do Libero, to można go zmieniać na zmiany powrotne, a dlaczego nie trzyma się dwójki libero (jednego na ławce)?? bo generalnie jego funkcję może pełnić każdy przyjmujący.

Ostatnio edytowany przez Cain (2006-12-03 21:34:49)

Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.

#43 2006-12-03 23:17:19

Natanael
Użytkownik

(Nim obrzucicie mnie blotem przeczytajcie do konca)

Ja sie jednak ciesze, ze przegrali!! Polska druzyna to mlodzi zawodnicy i gdyby to wygrali to jest taka mozliwosc, ze uwazali by sie za najlepszych i w nastepnych latach juz by grali slabiej. A tak mamy silna druzyne, ktora bedzie chciala jeszcze cos zdobyc, przez co beda mocniej cwiczyc. Tak mi sie wydaje...

bartholomewvz3.png

#44 2006-12-03 23:46:22

Cain
Użytkownik

dziwne podejście, bo tak czy tak nasi mogą juz podejść do tego w ten sposób, że poza Brazylią to nikt ich nie zatrzyma. A wszyscy nie są młodzi (Świderski Gruszka Zagumny). Naprawdę szkoda że przegrali. Nie można mysleć w ten sposób że wiecznie trzeba dążyć do doskonałości, tzn. owszem trzeba, jak najbardziej, ale należy wykorzystywać swoje "5 minut".

Przegrali - trudno. Mamy Srebro - pieknie!!. Co nas nie zabije to nas wzmocni !! następne MŚ będą nasze*.

*o ile jakiś krwiopijca nie dossa się do ciepłej posadki selekcjonera naszych Mistrzów

Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.

Stopka forum

© Animesub.info 2024