Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Tutaj chyba masz rację ale mimo wszystko zdecydował za późno, a potem jeszcze doszła ta śmieszna sytuacja z koszulką
[cytuj]Trzeba jednak przyznać że Polacy się ośmieszyli w tym meczu.Grali nieudolnie i robili same błędy.
Po prosty istny cud że dotrwali do finału.[/quote]
WYJDŹ !! Kibicu za 0,99zł
Wielkie Gratulacje i podziękowania dla Ekipy Polskich Siatkarzy.
Dzięki za pozytywne emocje, porywającą grę, srebrny medal. Nie zapomnimy !!
Odwalili kawał świetnej roboty, przy okazji pokazali, że ciężką pracą i podporządkowaniem się trenerowi naprawdę dużo można zdziałać.
Oby nie trzeba było czekać znów 30 lat na kolejny sukces!!
Co do Libero, to można go zmieniać na zmiany powrotne, a dlaczego nie trzyma się dwójki libero (jednego na ławce)?? bo generalnie jego funkcję może pełnić każdy przyjmujący.
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-12-03 21:34:49)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
(Nim obrzucicie mnie blotem przeczytajcie do konca)
Ja sie jednak ciesze, ze przegrali!! Polska druzyna to mlodzi zawodnicy i gdyby to wygrali to jest taka mozliwosc, ze uwazali by sie za najlepszych i w nastepnych latach juz by grali slabiej. A tak mamy silna druzyne, ktora bedzie chciala jeszcze cos zdobyc, przez co beda mocniej cwiczyc. Tak mi sie wydaje...
dziwne podejście, bo tak czy tak nasi mogą juz podejść do tego w ten sposób, że poza Brazylią to nikt ich nie zatrzyma. A wszyscy nie są młodzi (Świderski Gruszka Zagumny). Naprawdę szkoda że przegrali. Nie można mysleć w ten sposób że wiecznie trzeba dążyć do doskonałości, tzn. owszem trzeba, jak najbardziej, ale należy wykorzystywać swoje "5 minut".
Przegrali - trudno. Mamy Srebro - pieknie!!. Co nas nie zabije to nas wzmocni !! następne MŚ będą nasze*.
*o ile jakiś krwiopijca nie dossa się do ciepłej posadki selekcjonera naszych Mistrzów
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Strony Poprzednia 1 2 3