Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hehe to znowu ja. Teraz mam bardzo powazny problem... Poszukuje napisow do nieocenzurowanej wersji Gantz od Lime. Na ansi sposrod 3 wersji napisow, tylko jedna jest dla wersji nieocenzurowanej, ale same napisy wolaja o pomste do nieba !! Licze na Was, bo naprawde jestem w kropce :/ Chodzi o to zeby napisy pasowaly do tej wersji i byly dobre synchro moge zrobic sam chodzi tylko o to by pasowaly
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2006-12-03 21:40:43)
Heh, sam sobie zaprzeczasz... dopasowanie a synchro to jedno i to samo... kiedys mialem, ale wywalilem w diably...
Virus - sorka, wiem troche przekombinowalem... Juz nawet od 7 epa te napisy co wczesniej byly dobre juz sie rozjezdzaja, probowalem wszystkiego fpsy zmienic, w subedicie przesuniecia, ale wszystko sie sypie i jest coraz gorzej. Najgorsze jest to ze ta wersja jest bez hardsubow angielskich i nawet nie idzie tego ogladac :/ Moze ktos ma jakies dobre napisy...
Wszystkie suby z Lime są do kitu (tak samo miałem z Elfen Lied, napisy też się rozjeżdzały)! Co do jakości napisów, to sam nie mogłem tego przeżyć... Aż sam, zrobiłem napisy do 4 odcinka.
Ostatnio edytowany przez ivelios (2006-12-04 16:40:39)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Hmm sprawdzilem napisy innych grup i do Lime idealnie pasuja pod Shoc zrobione, wiec jezeli ktos ma napisy dla grupy Shoc to walic do mnie
Strony 1