Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hejka, chciałem sie dowiedzieć jak zrobić ruchome sygnaturki. Chodzi mi o program do robienia takich rzeczy i najlepiej jak by był po polsku i dla początkujących.
Jeszcze musisz powiedzieć w jakim sensie ruchome, bo jeżeli chodzi tylko o np. napis poniewierający się po całej sygnaturce to najprostszy z możliwych: gifat
Nie raczej o zrobienie czegoś takiego jak ty masz Turquoise.
Szukasz gif na necie, wrzucasz go na Imageshack lub fotosik... link obierasz w odpowiednią komendę i jest.
....link obierasz w odpowiednią komendę i jest.
Jaką komendę?
Najlepiej rób w photoshopie a potem przerzucasz do imageready
macie jakieś inne sygnaturki ?
mam mały problem jak mogę ustawić swoją sygnaturę widoczną dla siebie ??
a potem ??
haker jestes i nie wiesz?~~
Teraz pełno takich hakiejrów co to servery Microsoftu paintem hakują...
Hakerstwo hakerstwem, ale s0n1c jak zrobiłeś swoją sygnaturke ( a jeśli jej niezrobiłeś to może wiesz jak zrobić ) ???
no ludzie nie wiem jak to tamto zrobić mam dopiero 12 lat nie ?
Do robienia animowanych sygnatur można użyć np. Corela
a nie lepiej imageready ??
Najlepszy GIMP. OpenSource Rullez
Tak GIMP jest swietny, ale do robienia gif-ow polecam "gifmanie" ( GIF Animator 1.5 ).Oprocz tego ze mozna w nim robic gify w bardzo prosty sposob to mozna rowniez rozlozyc w nim format AVI na poszczegulne klatki tylko to troche dlugo trwa trzeba do tego miec dobrego pc-ta dla porownania podam ze mam bartona 2500 i 768 MB DDR 400 ramow. Filmik 2 minutowy w miare szybko mi przetwarza na klatki filmowe ok 3 min, ale do robienia gifow juz niepotrzeba duzych wymagan, chodzil mi na pentium 166 i 32 MB ramach... Moze z tym dobrym pc-tem troche przesadzilem ale macie maly odnosnik ile to trwa na jakim sprzecie
Ostatnio edytowany przez misiurrr (2006-12-06 21:46:07)
Strony 1