Nie jesteś zalogowany.
Specjalnie dla was - prezent mikołajkowy od załogi Anime-People. Długo oczekiwany (jak mówią plotki) Agito Srebrzystowłosy. Wspaniały film we wspaniałym (miejmy nadzieję) wykonaniu. Tak więc ściągajcie i przekonajcie się jak ostatecznie wygląda doszlifowane tłumaczenie Anaki
Pragniemy jednocześnie nadmienić, że jest to nasza SETNA produkcja z czego jesteśmy ogromnie dumni ;]
PS. - Ach ten opening... Ach to karaoke...
PS.2 - Film ma rekomendację świętego Mikołaja, oraz gwarancję Poxipolu
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-12-07 02:30:21)
linka by sie przydala dla leniwych film ogladalem jest swietny:)
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2006-12-07 01:40:38)
ara ara...
PS. - Ach ten opening... Ach to karaoke...
PS.2 - Film ma rekomendację świętego Mikołaja, oraz gwarancję Poxipolu
Skoro tak mówisz, to ściągamy.
fajny jest opening bo jak oglodałem to przesunołem dalej zeby openinga niesłuchac a telaz usunolem z dysku a niechce mi si płyty szukac z anime jak możecie to powiedzcie czy warto sciągac opening:d
Rekomendację Mikołaja zbyję milczeniem, ale ten poxipol xD
Już się ściąga
Swoją drogą transfer 100kb/s zachęca do tego
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Zatoichi poskąpiliście info o pliku na anfo ale i na własnej stronie?
Chciałbym wiedziec przed ściągnięcie, pliczku 1.4gb czym skodowaliście itp
torrent zaciągnę jutro bo teraz jestem na nocce w pracy (hura znów mam internetu tutaj ) i idę przejechać mopem jedno piętro
rozumiem, że skrypt jest ulepszoną wersją tego co znajduje się na ansi?
poxipol gratis? a może talon na balon u szp. św. mikuśa?
no mi sie polowa sciagnela z predkoscia 300kb/s a teraz jedzie 8 kb/s eh
ara ara...
Quithe, Kilgur tylko poseedujecie jutro bede miał jutro dzieki wam lepszy transfer XD (moooore seedz plox)
Zatoichi poskąpiliście info o pliku na anfo ale i na własnej stronie?
[...]
rozumiem, że skrypt jest ulepszoną wersją tego co znajduje się na ansi?
Kisiel, a czego ty jeszcze rządasz? Jaka wersja h.264 została użyta? Jak dla mnie wszystkie informacje są:
http://anime-people.org/rel.php?r=100
Co do skryptu, na ANSI wciąż jest stara wersja - jeszcze nie robiłam aktualizacji.
PS: Z tego co wiem chłopaki chcą też wydać wersję na stacjonarki, w tej samej objętości.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-12-07 09:34:11)
hmmm widziałem ten tytuł i taki jakiś średni :/.......
Ale gest miły
Nie dałoby się inaczej tego tytułu zamieścić? P2P mam zablokowane, przez torenta w ogólne nie mogę już ściągać:/
Rozpowszechnianie Agito będzie odbywać się wyłącznie przez torrent i ed2k. Nie wyrażamy zgody na dystrybucję przez MU i tym podobne serwisy.
Rozpowszechnianie Agito będzie odbywać się wyłącznie przez torrent i ed2k. Nie wyrażamy zgody na dystrybucję przez MU i tym podobne serwisy.
Dlaczego???
No bardzo fajnie, bardzo, czekałem na to od was i się doczekałem . Na pewno w weekend
obejrzę.
A... bym zapomniał , gratulacje z okazji SETNEGO releasu
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-12-07 17:03:29)
Mnie Agito zawiódł.
Rysunki i muzyka owszem ładne. Do połowy nawet ciekawe, ale potem do końca tylko walka i walka.
Dla mnie - na jedno obejrzenie.
PS. Ma ktoś OST do tego anime, albo jakieś pojedyncze mp3??
Kisiel napisał:Zatoichi poskąpiliście info o pliku na anfo ale i na własnej stronie?
[...]
rozumiem, że skrypt jest ulepszoną wersją tego co znajduje się na ansi?Kisiel, a czego ty jeszcze rządasz? Jaka wersja h.264 została użyta? Jak dla mnie wszystkie informacje są:
http://anime-people.org/rel.php?r=100
Co do skryptu, na ANSI wciąż jest stara wersja - jeszcze nie robiłam aktualizacji.
Ej no. Jaja se ze mnie robisz/robicie. wczoraj o 2-3 w nocy tych danych technicznych tam nie było! Albo zostały dodane później albo komp w pracy jest trzaśnięty.
mowisz,ze zrobisz aktualkę? ale i tak bardziej polecasz wasze wydanie? szczegolnie dlatego, że nie zobacze efektów jakie sie tam nie dało upchnąć? XD
A kiedy zaczniecie podkładać dubbing ? Suby to przeżytek
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Aizen napisał:Dlaczego???
Bo mamy takie prawo.
Miałem na mysli konkretne argumenty. Ech dopiszę jeszcze bo ktoś może nie załapać o co chodzi , a więc innymi słowy, co jest złego w systemach typu mega upload , giga share itd ?
A dlaczego pytam? Bo mam do tego prawo
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-07 17:23:08)