Nie jesteś zalogowany.
Miałem na mysli konkretne argumenty. Ech dopiszę jeszcze bo ktoś może nie załapać o co chodzi , a więc innymi słowy, co jest złego w systemach typu mega upload , giga share itd ?
A dlaczego pytam? Bo mam do tego prawo
Odpowiem śpiewająco
"Na miły Bóg, życie nie tylko po to jest by brać,
życie nie po to by bezczynnie stać
i aby żyć Siebie samego trzeba dać...."
słowa i muzyka: Stanisław Sojka
morał: dla wszystkich
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-12-07 17:27:19)
Dlaczego? Poniewaz.
Zatoichi poskąpiliście info o pliku na anfo ale i na własnej stronie?
Info na anfo uzupełnione.
Dlaczego? Poniewaz.
To było głębokie doprawdy
Zatoichi przynajmniej popisał się znajomością tekstu piosenki[hehe]
Axel_D napisał:Aizen napisał:Dlaczego???
Bo mamy takie prawo.
Miałem na mysli konkretne argumenty. Ech dopiszę jeszcze bo ktoś może nie załapać o co chodzi , a więc innymi słowy, co jest złego w systemach typu mega upload , giga share itd ?
A dlaczego pytam? Bo mam do tego prawo
Nie umieścili, bo... mają do tego prawo:] Sam sobie na to odpowiedziałeś:] Trzeba uszanować ich decyzję i ściągać przez torrenta.
hy. osobiście wątpię, czy wszyscy się do tego dostosują... bo gdy już grupa dany plik wypuści, to w przypadku, gdy ktoś go wrzuci na jakiś megaupload to grupa może co najwyżej pogrozic mu palcem. ew. wywalić linki z anfo czy ansi... jeżeli oczywiście ma możliwość albo jak mod wywali.
zresztą... czy ideą nie jest dostarczenie tego pliku do wszystkich chętnych i popularyzacja anime? bo jak tak, to takie zakazy tylko to imho utrudniają.
dyskusji nie mam zamiaru wszczynać. ja tylko wyrażam swoje zdanie.
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-07 19:52:54)
Starfox nie pytam o prawo tylko o ewentualne słabsze strony megauploadu itp , a pytam bo mam takie prawo
grejpfrut zgadzam się
Aizen, temat jest o Agito od A-P, więc nikomu nie będzie się chciało wyjaśnia w "tym" temacie kwestii MU itp.:]
Dalej nie rozumiesz Starfox , no to może tak : Co jest złego w MU i jemu podobnych że nie można na nich umieszczać Agito o którym jest ten temat ?
Wystarczająco przystępnie napisane Starfox?
Nigdzie nie było napisane, że umieszczanie na MU(itp.) Agito i anime jemu podobnych jest złe, więc po co ta dyskusja? A-P nie chcą tego umieszczać na MU. Po prostu nie chcą:] Nie trzeba doszukiwać się w tym głębszego sensu i próbować uzyskać na wszystko odpowiedź.
Sęk w tym brachu że jestem ciekaw ...no ale fakt masz rację , jeżeli nie doczekam się jakowejś sensownej odpowiedzi to jestem gotów uznać że to jakieś ich fanaberie na zgłębianie których szkoda czasu .
Ciekawe kiedy zaczną po PM krążyć pewne linki na giga share czy MU
1. Agito nie wejdzie w calosci na zaden darmowy hosting (przynajmniej watpie by komus sie to udalo).
2. Jesli ktos podzieli na czesci i wrzuci je, to watpie by trzymal plik w czesciach u siebie na wypadek znikniecia ktorejs czesci z serwera.
3. Jak juz ktos zacznie sciagac z serwera i bedzie mu brakowalo jednej czesci to bedzie sie staral uzyskac ja od innych i prawie pewne jest, ze zaczna sie maile do APeople o wrzucenie ponowne na serwer.
4. Ludzie nauczyli się brać, a w ogóle nie mają zamiaru sami dawać. Sieci P2P wymuszaja to drugie.
Myśle, że to kończy te dywagacje. Poniżej proszę o komentowanie naszego releasu, a nie sposobu udostępniania.
Noo w końcu jakaś uargumentowana odpowiedź , punkt 4 jest całkiem zabawny , a co do 3 to maile by szły do tych co chcieliby je tam umieszczać . No ale jest dobrze
PS: Trochę poczytałem o tym Agito i zapowiada się całkiem fajna historia
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-08 01:11:09)
film ogladalem juz wczesniej i jest swietny teraz po pracy ogladnolem tylko opening i powiem jedno jest poprostu swietnie zrobiony, karaoke miażdży !! jest zajefajne, poprostu naprawde dla osoby/osob ktore je stworzyly co do reszty filmu to jesli wersja beta skryptu byla b.dobra to wersja finalna moze byc tylko lepsza
btw ja bede seedowal dlugo z malymi przerwami na granie online ^^
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2006-12-08 02:06:14)
ara ara...
Nono jeżeli to taka perełka jak sugerujesz brachu , to wypada tylko podziękować APeople za przetłumaczenie
Ja właśnie to obejrzałem. Bardzo dobre anime, fajny pomysł, opowiedzenie historii, animacja. Opening, rzeczywiście miażdży xD Kolejna udana produkcja AP ;]
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja właśnie to obejrzałem. Bardzo dobre anime, fajny pomysł, opowiedzenie historii, animacja. Opening, rzeczywiście miażdży xD Kolejna udana produkcja AP ;]
W tym openingu można się zakochać... lub też uzależnić (gracol - to o tobie ). Muzyka bardzo oszczędna i surowa, w pierwszej części praktycznie tylko fortepian, dopiero przy liczbach pojawia się więcej instrumentów.
Tak prywatnie uważam, że Ard i Zatoichi odwalili kawał świetnej roboty robiąc takie, a nie inne karaoke. Ja robiłam wyłącznie za adwokata diabła, uświadamiając Ardowi, że refren nie może być podzielony na linijki, bo nie będzie można dać do niego polskiego tłumaczenia i kanji.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-12-08 18:39:57)
ano, opening rzeczywiscie miazdzy. Tlumaczenie - bardzo dobre, anime - tylko bardzo dobre. Grafika jest przepiekna! Dawno az tak nie cieszylem sie patrzac na monitor. Muzyka klimatyczna i ogolnie pasujaca do calosci. Fabula - wszystko dzieje sie za szybko i ogolnie w "Agito S" brakuje mi "tego czegos". Niestety wszystko co dobre szybko sie konczy...:(
No mi się Agito podobało, ale nie było aż tak zachwycające.
Karaoke pierwsza klasa, tłumaczenie również. Kreska, ścieżka dźwiękowa tego anime stoi na wysokim poziomie. Openin też bardzo dobry, w sumie same plusy, ale... jak napisał wiluS, brakuje tu "tego czegoś". W sumie polecam
Fansub: świetny z drobnymi błędzikami, które można pominąć
Anime: średnie z świetnymi tłami i animacją
Ciekawscy, szczegóły odnośnie mojej oceny, znajdą na ANFO.