Nie jesteś zalogowany.
Skoro już wątek jest dziś taki aktywny, to ma ktoś może dwa odcinki FMA:B - 23 od [TMD-ASU] i 35 od [Zero-Raws]?
Ale dokładnie te wersje, proszę.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Posiada może ktoś czcionki do Gekijouban Toaru Majutsu no Index: Endymion no Kiseki i Toaru Kagaku no Railgun S od Asparte?
EDIT:
Ostatnio edytowany przez kuru (2014-12-14 16:33:13)
Posiada może ktoś czcionki do Gekijouban Toaru Majutsu no Index: Endymion no Kiseki i Toaru Kagaku no Railgun S od Asparte?
Wypisz w tym temacie czego szukasz.
szukam Parasite Dolls w wersji wydanej przez Kami Squad
może by ktoś miał i chciał się podzielić?
Dziwnym trafem nigdzie nie mogę znaleźć specjałów do SAO, konkretnie chodzi mi o Sword Art Offline 1-9. udało mi się znaleźć pierwsze dwa, resztę gdzieś wcięło. Będę bardzo wdzięczny za namiary do pozostałych.
Dziwnym trafem nigdzie nie mogę znaleźć specjałów do SAO, konkretnie chodzi mi o Sword Art Offline 1-9. udało mi się znaleźć pierwsze dwa, resztę gdzieś wcięło. Będę bardzo wdzięczny za namiary do pozostałych.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Poszukuję wszystkie odcinki one piece
http://www.nyaa.se/?page=view&tid=635541&showfiles=1
Tylko coś mało ważą. Każdy epizod 60 mega? I to MKV? Nie wiem, nie znam się, ale mi to wygląda marnie jakościowo. Poza tym nie wiem ile epków One Piece wyszło, a i nie napisałeś, czy oczekujesz harda/softa pl/eng oraz info dotyczącego jakości
Poszukuję wszystkie odcinki one piece
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-12-21 22:53:17)
chcę pobrać na dysk nie oglądam online
Pobrać też możesz. Wystarczy jakaś wtyczka lub jdownloader. A jakość jest dosyć dobra
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-12-21 22:59:19)
Dzięki!
Szukam Hardów PL Monstera i ANG w jak najlepszej jakości.
Yuki - śniegowa wróżka
kiedyś podobno było puszczane w TVP
Szukam Toradora od Atarashii w wersji nie mającej ~800 mega na odcinek. Znalazłem toto jedynie na chomiku Ma ktoś może odcinki wrzucone na mega?
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan