Nie jesteś zalogowany.
Hanasakeru Seishounen
Poszukuję jakichś nowych źródeł do pobierania anime, najwięcej korzystam z nyaa i bakabt, ale czasami kompletnie brak tam seedów do niektórych serii.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Poszukuję jakichś nowych źródeł do pobierania anime, najwięcej korzystam z nyaa i bakabt, ale czasami kompletnie brak tam seedów do niektórych serii.
ja polecam pobieranie z botów na irc. Trochę mi zajęło przełamanie się ale sporo tam tego mają i transfer tez nie najgorszy, tak od 200kilo do 3 mega.
Poszukuję polskich napisów do Ergo Proxy, wydanie Exiled-Destiny. Podrzuci ktoś?
Poszukuję polskich napisów do Ergo Proxy, wydanie Exiled-Destiny. Podrzuci ktoś?
Po pierwsze, jest temat od szukania synchronizacji, po drugie, anime na licencji (z tego co pamiętam), po trzecie są napisy do wydania BD.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Po pierwsze, jest temat od szukania synchronizacji, po drugie, anime na licencji (z tego co pamiętam), po trzecie są napisy do wydania BD.
Teraz zauważyłem temat, napisze tam. Napisów do tego wydania w wyszukiwarce nie widzę, jest cały pakiet 01-23, ale są nie do końca dobrze zsynchronizowane i bardzo szybko znikają.
Poszukuje napisów do Majora sezon 6 napisay sa do odcinka 15...
Jakaś strona wrzuca bajki na MEGA?
Mam teraz problemy z netem i to moja jedyna opcja ściągnięcia większego pliku.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jakaś strona wrzuca bajki na MEGA?
Mam teraz problemy z netem i to moja jedyna opcja ściągnięcia większego pliku.
Tutaj masz TV / BD / RAWy
http://vn-sharing.net/forum/forumdisplay.php?f=20
Nie wiem jak jest z aktualnymi rzeczami, bo sam ściągam raczej rzeczy z 2013-2014 i starsze. Trzeba się zarejestrować.
Szukam jakiegoś ddla dla [Buny] Cross Road - PV [720p][05B68412].mkv. Wszystkie torrenty są martwe.
Kamiyan3991 napisał:Jakaś strona wrzuca bajki na MEGA?
Mam teraz problemy z netem i to moja jedyna opcja ściągnięcia większego pliku.Tutaj masz TV / BD / RAWy
http://vn-sharing.net/forum/forumdisplay.php?f=20
Nie wiem jak jest z aktualnymi rzeczami, bo sam ściągam raczej rzeczy z 2013-2014 i starsze. Trzeba się zarejestrować.
Dzięki, ale zdążyłem już znaleźć inne źródło + naprawili neta.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Szukam jakiegoś ddla dla [Buny] Cross Road - PV [720p][05B68412].mkv. Wszystkie torrenty są martwe.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
max-kun napisał:Szukam jakiegoś ddla dla [Buny] Cross Road - PV [720p][05B68412].mkv. Wszystkie torrenty są martwe.
Dzięki
Witam.
Poszukuje napisów 1-23 do anime Shin Tenchi Muyou (Tenchi Muyo! Tenchi in Tokyo) oraz filmu Tenchi Muyou! in Love 2 - Haruka Naru Omoi.
Ostatnio edytowany przez Arthas19 (2015-03-04 20:00:31)
Szukam Yami to Boushi to Hon no Tabibito od ASG-A
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Szukam Yami to Boushi to Hon no Tabibito od ASG-A
Ja też
Jak tylko skończę wrzucać to, co mam zakolejkowane, to upnę na mega wersję z audio aac (oryginalnie przez niedopatrzenie został pozostawiony pseudo-flac zajmujący prawie połowę pliku ).
Ostatnio edytowany przez ill (2015-03-13 09:44:57)
GG: 1677958
Szukam wszystkich sezonów naruto shippuden jakie do tej pory wyszły w jakości 720p i japoński dub.
Na wszystkich torrentach jakie posiadam brakuje seederów i peerów