Nie jesteś zalogowany.
Ma ktoś Nausicee z Doliny Wiatru w 720p od THORA albo Coalgirls na jakimś mega albo innej chmurze? Torrenty są martwe, a nie chcę ściągać piętnastogigowego 1080p.
Ma ktoś Nausicee z Doliny Wiatru w 720p od THORA albo Coalgirls na jakimś mega albo innej chmurze? Torrenty są martwe, a nie chcę ściągać piętnastogigowego 1080p.
Mam jakiegoś 2GB polskiego hardka w miarę dobrej jakości (chociaż jakiegoś niewiadomego pochodzenia). Jakbyś reflektował to mogę wrzucić na jakieś MEGA.
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2017-07-05 20:59:02)
A nie może być bakabt?
Ostatnio edytowany przez Shaft (2017-07-05 20:59:28)
A nie lepiej PL hardka oblukać?
Edit.
Przeczytałem "nadia". Nie było tematu.
Ostatnio edytowany przez NWW_Station (2017-07-05 22:22:38)
Znalazłem THORA na xdcc u #nibl.
meowchin napisał:Ma ktoś Nausicee z Doliny Wiatru w 720p od THORA albo Coalgirls na jakimś mega albo innej chmurze? Torrenty są martwe, a nie chcę ściągać piętnastogigowego 1080p.
Mam jakiegoś 2GB polskiego hardka w miarę dobrej jakości (chociaż jakiegoś niewiadomego pochodzenia). Jakbyś reflektował to mogę wrzucić na jakieś MEGA.
Jakbyś mógł wrzucić same napisy, to byłbym wdzięczny.
Znalazłem THORA na xdcc u #nibl.
Pitbull01 napisał:meowchin napisał:Ma ktoś Nausicee z Doliny Wiatru w 720p od THORA albo Coalgirls na jakimś mega albo innej chmurze? Torrenty są martwe, a nie chcę ściągać piętnastogigowego 1080p.
Jakbyś mógł wrzucić same napisy, to byłbym wdzięczny.
Jak mi napiszesz jak wyciągnąć napisy z hardsuba to z miłą chęcią ci wyślę same napisy.
Jak mi napiszesz jak wyciągnąć napisy z hardsuba to z miłą chęcią ci wyślę same napisy.
A to są napisy wmuxowane w mkv, czy wkodowane w wideo? Jeśli to pierwsze, to mkvextract, a jeśli to drugie, to daj sobie spokój
Pitbull01 napisał:Jak mi napiszesz jak wyciągnąć napisy z hardsuba to z miłą chęcią ci wyślę same napisy.
A to są napisy wmuxowane w mkv, czy wkodowane w wideo? Jeśli to pierwsze, to mkvextract, a jeśli to drugie, to daj sobie spokój
Jakby były wmuxowane to by to był softsub, a skoro napisałem, że to hardsub to oznacza, że są wkodowane w video.
meowchin napisał:Pitbull01 napisał:Jak mi napiszesz jak wyciągnąć napisy z hardsuba to z miłą chęcią ci wyślę same napisy.
Jakby były wmuxowane to by to był softsub, a skoro napisałem, że to hardsub to oznacza, że są wkodowane w video.
No i wchodzimy w odwieczną dyskusję o tym, co nazywać hardsubem, a co softsubem Przydałoby się jakieś trzecie określenie na napisy w osobnym pliku. Pozwoliłoby to uniknąć nieporozumień.
W każdym razie dzięki, ale nie fatyguj się.
No i wchodzimy w odwieczną dyskusję o tym, co nazywać hardsubem, a co softsubem smile_big Przydałoby się jakieś trzecie określenie na napisy w osobnym pliku.
Przecież jest takie określenie - suby. Bez żadnego przedrostka.
A tu masz napisy z wersji THORA - http://www67.zippyshare.com/v/F7j9CzNq/file.html
Ostatnio edytowany przez Shaft (2017-07-06 09:01:26)
No i wchodzimy w odwieczną dyskusję o tym, co nazywać hardsubem, a co softsubem smile_big Przydałoby się jakieś trzecie określenie na napisy w osobnym pliku.
Przecież jest takie określenie - suby. Bez żadnego przedrostka.
A tu masz napisy z wersji THORA - http://www67.zippyshare.com/v/F7j9CzNq/file.html
Niepotrzebnie się fatygowałeś Mam tego ripa, mam więc i napisy.
Poszukuje Mój sąsiad Totoro. Natknąłem się kiedyś na wersję z dubbingiem. Ostatecznie lektor może być. Coś w dobrej jakości.
Wspomoże ktoś?
Ma ktoś jakieś strony skąd można pobrać po angielsku wszystkie serie Tenchi Muyou?
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Poszukuje Mój sąsiad Totoro. Natknąłem się kiedyś na wersję z dubbingiem. Ostatecznie lektor może być. Coś w dobrej jakości.
Wspomoże ktoś?
Dubbing był chyba zrobiony tylko na potrzeby telewizji, nigdy nie został wydany. Polskie DVD ma lektora.
Szukam jakiegokolwiek wydania Maison Ikkoku: Prelude - Meguru Haru no Sakura no you ni...
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Wie ktoś może gdzie znajdę napisy do Senki Zesshou Symphogear GX?
Na pewno nie w tym temacie
Napisz do tego kolegi (mi dał): http://animesub.info/osoba.php?id=43818
Wszystkie ma, ale na ANSI udostępnił tylko do pierwszego epa.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2017-07-11 20:08:18)
elektromaniek napisał:Wie ktoś może gdzie znajdę napisy do Senki Zesshou Symphogear GX?
Napisz do tego kolegi (mi dał): http://animesub.info/osoba.php?id=43818
Wszystkie ma, ale na ANSI udostępnił tylko do pierwszego epa.
Minęły dwa dni jak wysłałem zapytanie i nadal nie dostałem odpowiedzi. Czy ktoś może mi pomóc bo naprawdę nie chcę tego oglądać na onlajnach.