Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam pytanko do tych, którzy oglądają anime od samego początku:
Mógłby ktoś podać mi numer odcinka, w którym zaczyna się egzamin na stopień chuunina (Pierwszy egzamin można pominąć, najechętniej obejrząłbym od drugiego). Wystarczy mi tylko numer... Bardzo proszę o odpowiedź ! Z góry THX
Ps. Sorra dla moderatorów, jeżeli nie podpasi im to, że dałem ten wątek w tym dziale.
Saga Chunin zaczyna sie w 20 ep, 2 egzamin w 26-27
Drugi etap rozpoczyna się w ep28 (otwarcie bram).
Ale pierwszy etap też jest niezły
Ogolenie wszystkie epki sa spoko
co ty bredzisz .......otwierają bramy pod koniec odcinka 26-27
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Wiem, że pierwszy etap też jest spoko, bo mam te tomy, w których on jest (W sumie, to drugi etap też się w nich kończy ). Hmm... W sumie, to właśnie sobie przypomniałem, że drugi etap też już znam, więc ponawiam prośbę z małymi zmianami:
W którym EPie Naruto, Saske (Sasuke ) i Sakura otwierają zwoje "niebo" i "ziemia", po których otwarciu przywołany zostaje Iruka ??
ep37
Więc załamka... Na narutomanii są wczesne EPy Direct Downloadem, tyle, że wszystkie padły... :/
Mógłby ktoś zatem zarzucić linkiem, do EPów od 37 w zwyż ?? (Ewentualnie może być torrent... Ale wolałbym Direct Downloadem)
Jeśli ktoś chce odcinki które nie są już za bardzo dostępne na necie mogę wysłać w zamian za jakieś inne anime (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex bądź Last Exile) albo po prostu w zamian za zwrot kosztów (płytki + wysyłka).
Pozdro Aver
Strony 1