#1 2007-01-10 08:54:24

Zgrzyt
Użytkownik

MULTI -TEMAT

MULTI TEMAT
Otóż że nie było mnie przez trochę czasu nazbierało się trochę pytań które pogrupowałem na grupy :
GRY (w tym jedna ważna rzecz)
ANIME
MUZA
INNE

Dzięki czemu niektóre osoby wejdą wybrane przez siebie tematy. Jednak by uniknąć bałaganu założyłem kruki opis jak odpowiadać
1)Podczas odpowiedzi proszę podać numer pytania na które się odpowiada jak na wzorku
Np. XX(numer pytania))=>twój tekst<=
2) Proszę pisać/odpowiadać na temat i nie pieprzyć głupot
3)Jeśli proszę o link do czegoś to proszę najlepiej go przysłać na PM , by uniknąć wrazię czego jakiś nie przyjemności
4)Odpowiedzi które nie będą spełniać tych warunków będą proszone by zostały usunięte przez modków

Życzę miłego czytania i dopowiadania

GRY

1)Mam wielką prośbę a mianowicie, chodzi o gre Shuffle na PC-ta jak ktoś ma ta gre(wersje bez cenzury i ENG lub z czymś co robie że jest ENG smile proszę o kontakt. Bo chętnie się za nią wymienię lub tez podesłał by bym płytę do nagrania wraz z peniąszkami by odesłać. PARDZO PILNE

2)Czy jest jakaś ładka do Battle Raper 2 która przerzuca gierkę na angielski smile

3)Czy ktoś wie gdzie pobiorę grę Grandia II

Anime

4)łyszałem że jednak będzie kontynuacja Shuffle i jak się orientuje jest już RAW a wie kto kiedy hardek
5)A tu też o Shuffle, mianowicie ostatnimi czasy przytoczyłem serie jeszcze raz i powie szok.. Grafika jakoś nie wyglądała jak za pierwszym razem(trochę gorsza się wydała), ale i też już nie czuć tej słodyczy to coś jak by z paczka usunąć lukier :/ i jednak już po 13-15 wiadomo kto zostanie jego laską ,bo dziewczyny jedna po drugiej odpadają :/ . Lecz powie wam jedno zmaszczono powinno być kilka seri ponieważ w każdej wybrał by inną i całość by się potoczyła inaczej + powinna być wersja hentai(ciche marzenia) ale co jak co seria boska(nie uważał że genialna że wszystko w niej genialne itd. Ale ma to coś co mnie przyciąga)
6)Mam pewne braki więc może polecicie jakie serie ostatnio wyszły, już się zakończą  bądź skończyły, które są warte uwagi. Najlepiej takie do 13 odcinków(ale jak dobre wezmę większe) smile
7)Czy wiecie gdzie dociągnę odcinki od10-do końca Innocent Venus  w dobrej jakości z Toronta (ale żeby torrent nie umierał )

MUZA

8) POTRZEBUJE ALBÓWÓW DYSKOGRAFI PODANYCH LOL-ÓW :

-Slipknot
- Ścieszka dźwiękowa Innocent Wenus
- A.F.I
- Metalika
- Papa Roach
- Evanescence
- Billy Talent (chyba tak się nazywa kolo od utworu Line and sinker?)
+ potrzebuje tego utworu co nagrał U2 & Green Day (teraz co to w TV puszczają)

Inne

9)Na jaki film radzicie teraz iść do kina

10)Czemu mówienie otwarcie o seksie Polsce to taki problem

11) czy gołe piersi na koszulce to przestępstwo , bo wkońcu wiele tego TV ,Internecie ,gazetach itd.(ba nawet w podręcznikach) a dzieci widzą CYCKI zaraz po narodzinach ....więc jak można za koszulkę z nimi dostać mandat ?!

12) co sądzicie o mandze EDEN jak na razie przeczytałem 1 tom smile

13) Macie może jakieś fotki z fajnymi fryzami bo znudziły mi się moje włoski  i chce je przebudować smile

#2 2007-01-10 11:17:57

Piter666
Użytkownik

Odp: MULTI -TEMAT

Nie zakładałeś może ostatnio czegoś podobnego?

#3 2007-01-10 11:30:43

Beavis
Zbanowany

Odp: MULTI -TEMAT

Zgrzyt napisał:

13) Macie może jakieś fotki z fajnymi fryzami bo znudziły mi się moje włoski  i chce je przebudować smile

Może coś takiego (bardzo praktyczne na wykładach smile_big):
thaircuten0.jpg

papa

Stopka forum

© Animesub.info 2024