Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hej, z tego co mi wiadomo tylko jedna grupa zajmuje się tłumaczeniem Ghost in the Shell - Stand Alone Complex 2nd Gig, i jest to LMF (http://gits.no-jutsu.com/gits/), ale robi to "kurewsko" wolno. Na necie RAWy są, teraz mam pytanie czy ktoś z Was się orinetuję czy ktoś wydał napisy do odcinków 22,23,24,25,26. Po polsku nie mam bo jak by były to by były u Was. Chodzi mi o angielskie. A może jest inna grupa niż LMF która to robi??
Generalnie taki temat co chwilę się pojawia i czy zostaje to zależy od chwilowej nieobecności moda . No patrzcie jaki tutaj mamy fenomen. Ludzie lubią oglądać tak zaawansowane technicznie anime, a nie potrafią obsługiwać takiego prostego w obsłudzie narzędzia jak wyszukiwarka. Szczególnie że od razu ma się prawidłowe wyniki. No nic, trzeba będzie to też skasować.[zly]
Nie tylko LMF wydaje Gitsa... na mułku widziałem też release od Aone (100%), a gdzieś tam jeszcze (zapomniałem stronkę) są jeszcze jakieś OGM'y (nie wiem w jakiej jakości)...
Ziomuś naszrajbałeś tyle tekstu z którego mało wynika. Nie widzę linków do stron. A przeglądarkę to ja mam w mały palcu jak i emula. Szukałem i stwierdzam wyszły rawy. TŁUMACZEŃ po angielsku nie znalazłem. Więc tu się pytam. Zamiast spamować nie na temat oświeć mnie, i podaj strony (pokaż, że potrafisz być pomocny a nie złośliwy). Będę bardzo wdzieczny. Pozdro.
No prosze, tekst który mi mocno przypomina "test na dresa".
Postaram się mówić prosto by dotarło. Użyj przeglądarki forum a znajdziesz odpowiedź. Po prostu zadajesz pytanie które zostało zadane i na które udzielono już odpowiedzi. Ale dzięki za przypomnienie, bo bym jeszcze zapomniał skasować temat .
Strony 1