Nie jesteś zalogowany.
Włanie ogłšdałęm reklamę Naruto(Jetix Max) w której podano żę wkrótce Naruto w Jetix Max HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa(szyderczy miech). Nie podano dokładnej daty emisji i czy to będzie jaki film kinowy czy seria tv nic narazie nie wiadomo na 100 %. Ogłšdnołem tš reklamę dokładnie 1 minutę temu,zauwarzyłem jš jak przełšczęłem po kanałach.To zainteresuje wszytkich fanów tego anime.
Ostatnio edytowany przez ronaldo23 (2007-01-15 11:37:47)
na bank będzie z kiepskim dubblingiem ;( tak jak Shaman King
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-01-15 11:38:37)
Cóż zrobisz "buta nie zjesz bo śmierdzi"
Czekam z niecierpliwością [yahoo]
Buhahahahaha[kombinuje]:-D[yahoo]
A w SK dubbing nie jest, aż taki zły.
Ostatnio edytowany przez Laska (2007-01-15 11:41:14)
A w SK dubbing nie jest, aż taki zły.
żartujesz sobie ??
Wiesz zależy jak kto patrzy ale to nie temat do rozmów na temat polskiego dubbingu w anime to temat o Naruto.
Ja tam i tak Jetixa żadnego nie mam:D. Zresztą już wolę sobie obejrzeć z polskimi subami niż z jakimś kretyńsko dobranym dubbingiem[blee]. Ale gdyby dali na Cartoon Network to pewnie bym oglądał.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-01-15 11:47:43)
Laska napisał:A w SK dubbing nie jest, aż taki zły.
żartujesz sobie ??
Nawet troche oglądałem SK i ten dubbing nie był az taki zły, mówie serio tylko ten głosik Lena troche przeszkadzał, ale ogólnie dobrze.
Wy nie narzekajcie na dubbing w shaman king, to tak infantylne anime, że nawet nie przyznawalibyście się, że je oglądaliście
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2007-01-15 12:15:38)
Co tam dubbing.Ważna jest cenzura i wszelkie zmiany w stosunku do wersji oryginalnej.Szaman King to całkowicie inne anime na Jetix i w wersji oryginalnej.
Potrzeba nam wiecej konkrtów! ale i tak to by było coś Tylko nie wyobrazam sobie openingu spiewanego przez goscia jak to miało miejsce w shaman kingu! Openingi powinni zostawić bez zmian czyli japonskie
O polskim dublingu SK zrobcie moze inny temat to jest temat o Naruto w Jetix Max;)
Jeśli o to chodzi Naruto w jetix mamy jakąś odmiane:),kiedyś miałem Jetix ale już go niemam zrezygnowałem z cyfry a powracać do nich niemam zamiaru[baka]
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2007-01-15 12:25:42)
~Phoeniks16 zgadzam się z tobą w 100 % zróbcie sobie inny temat. Na platformie cyfrowego polsatu też jest a polsat tani.
hm, z jednej strony fajnie, ale z drugiej jednak nie... co? fillery...
skoro Jetix, to i dubbing, a ja naruto z dubbingiem innym niż japoński sobie nie wyobrażam, wiem co mówie, bo słuchałem angielski i hiszpański:P po za tym jeli będš robić dubbing to sami sobie ograniczš dobór słów i mnogoć możliwoci, którymi mogli by przetłumaczyć odpowiednio danš kwestię, to jedno, a drugie, to i tak pewnie zrobiš takie ogólnikowe, co mi się bardzo nie podoba.
op jak op, albo zostawiš albo nie, wedlug mnie op za długi (znaczy dla mnie ok, tylko o nich chodzi) i pewnie zapodadzš ten amerykański...
dubbing nigdy nie jest dobry, troche lepszy jest tylko w kreskówkach, a dobry dubbing miał tylko Pokemon:P
poza tym co wam do dubbingu polskim jak i tak usłyszycie te same głosy co w poksach, digimonach, jakich chojrakach, laboratoriach dextera itp. xD tak mało majš tych ludzi do tego, że szok sluchac to w co drugiej kreskówce
następna sprawa, to cenzura, zastanawiam się, jak poprzetłumaczajš niektóre kwestie, a co lepsze, ciekawe ile potnš:P bo jakby nic nie cieli to by o 22 musieli puszczać... jednak dla 7 letniego dziecka oglšdajšcego taki kanał i to anime na tym kanale metrowy shuriken wbity w plecy gdzie zaczyna tryskać krew, to jednak co...
ogólnie wychodzi na to, że jest mi to obojętne... ja teraz czekam na Shippuuden i tym żyję, naruto first series powoli odchodzi w niepamięć xD
EDIT: ach musiałem sobie ponarzekać:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-01-15 13:17:54)
to na ANSI można zakładać tematy o Naruto? [roftl]
chyba sobie sprawię Jetixa i zacznę terroryzować rodzinę
Jetix?? Mam Pakiet Full więc też go mam... Zobaczyłem se przed chwilą jakieś tam agentki^^ Godne pożałowania. Dubbing okropny i jeszcze te no sami se obejrzyjcie... Mam nadzieje, że z Naruto to nie prawda... Pozdrawiam
Odlotowe Agentki? czlowieku to wymiata
Awww shiiit...
Znowu spieprzą jak w wypadku Shaman Kinga.
Ja tam nie chcę nawet na to patrzeć, bo w Shaman Kingu epy były poobcinane ;/
Dupping pl w naruto?nieeee i mi się źle robi na myśl że z naruto mogą zrobić pokemona 0_o