Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19
Ta kupili pociętą wersję, a z tego co widziałem, to ponoć jeszcze sami coś pocięli... może mi się tylko zdawać, ale miałem amerikan werszyn na pc i wydawało się więcejscenowe XD A mnie rozgniata ten tekst w ich własnododanych creditsach... Montaż: jakiś tam kolo, czy kolesiówa... tylko pytanie, gdzie tam jest montaż? Jak widać syfy na obrazie w tv, a dźwięk przeskakuje z jednych dźwięków na drugie[omg]
ja nie moge horror NIEEEEEEEE NIEEEEEEEE pomocy ma ktos zt\yletke potne sie njlepszym pomylsem bylby AXN (cfrowy polsat:P) tam daj z npisami a nie lub lektorem a nie ten #$%^ i kretynski dubbing!!!!!!!!!!! ktos oglada Siedmiu Samurajow na AXN? tam jest lektor i nie psuje zavbawy tym a tam jeszcze literki w innym daja AXN THE BEST DLA ANIME!!!!!!!!!!! spalic telewize jetix BUHAHAHA BURN BURN HAHAHAHA UFFFFF juz mi lepiej mozila mi sie zrobala nie wiem jak ale sorry za bledy nie chce mi sie poprawaic
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-03-28 19:40:58)
AXN jest też w cyfrze xD i ma powstać Animax bedący na platformie AXN xD
To co puszczaja na Jetix pograza mnie w ciemnosci O.O jedno wielkie Gó**** !!! naszczescie mam oryginalna wersje na kompie ufff ^^
Ta kupili pociętą wersję, a z tego co widziałem, to ponoć jeszcze sami coś pocięli... może mi się tylko zdawać, ale miałem amerikan werszyn na pc i wydawało się więcejscenowe XD
Amerikan werszyn jest jeszcze znośne, ale Polacy mają od Anglików i to tam zepsuli Naruto.
Oczywiście po prostu brak słów.Swego czasu sprawdziłem nawet I odc pokemona(pocket monster) z polsatu z odcinkiem oryginalnym i różnica była spora.Najbardziej to widać w muzyce i imiona były inne.
Sprawdzałem również anime z jetix jak megaman czyli oryginalnie rockman.exe i szaman king ale to każdy wie jaka tam była cenzura(każdy kto widział oryginał).
Akurat mimo że nie widziałem oryginalnego odcinka naruto nie ma żadnych wątpliwości że cenzura jest taka sama jeśli nie większa.
Jest chyba cenzura jak ktoś kogoś uderzy.Że nie pokazują tego i wiele innych rzeczy.
Gdzie uderzy?? To w JETIX'owej wersji ktoś kogoś uderzył nie może być!! Oni nie pokazali nawet jak naruciak wyciąga swój kunai by zaatakować strach na wróble...(kakashi)
Hatake napisał:Ta kupili pociętą wersję, a z tego co widziałem, to ponoć jeszcze sami coś pocięli... może mi się tylko zdawać, ale miałem amerikan werszyn na pc i wydawało się więcejscenowe XD
Amerikan werszyn jest jeszcze znośne, ale Polacy mają od Anglików i to tam zepsuli Naruto.
Ach no racja, przecież brytyjski op i end leci:P Pomyliło mi się, zwracam honor.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19