Nie jesteś zalogowany.
A jak by ktoś nie widział http://www.sendspace.com/file/fuydl5
!. aż ciężko w to uwierzyć xD Naruto na jetixie
cenzura może być straszna ale cóż. pewnie będzie tak jak na cartoon network w stanach. x_X
(mam nadzieję, że z tego dobrego anime nie zrobią się pokemony.)
Póki co najważniejsze jest to, że koniec fillerów tuż. tuż.
pozdrawiam ;]
"Serial Naruto będzie emitowany od 12 lutego w dni powszednie, o godz. 19.25,
21.05 oraz 23.10."
Godziny dosyc późne więc moze jest szansa na brak cenzury
Cenzura będzie na pewno bo nie sądzę, żeby wykupowali Naruto od Japończyków tylko wezmą z UK czy skądś...
Później zobaczy ktoś takie ocenzurowane Naruto w TV i takie teksty: "Oglądasz Naruto? Przecież to bajka dla dzieci..." I jak przekonać społeczeństwo, że anime nie jest tylko dla dzieci?[cholera] Eh...[shithappens]
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-01-16 21:09:13)
Tylko po co ich o tym przekonywac niech sobie mysla co chca juz dawno doszedlem do tego w niosku ale takze sie nie kryje wystarczy miec to co mowia gleboko gdzies. (Osobiscie nie zamierzam ogladac naruciaka w jetix bo pewnie nabawil bym sie ciezkiej choroby)
A ludziska narzekają na fillery w Naruto. Wyobrazić sobie fillery Naruto na Jetix, to by dopiero było ciekawe, traumatyne, przeżycie.
"Oglądasz Naruto? Przecież to bajka dla dzieci..."[cholera] Eh...[shithappens]
Jakby nie patrzeć, to jest bajka dla dzieci...
tylko jak jeb*ą takie głosiki jak w kubie guziku to będą brechty a o której porze mnie więcej leci na tym kanale zapowiedź ??
Naruto na jetix spox:D będę mógł spokojnie zająć się death note. A może na jetixie nie będzie fillerów (marzyciel):D
ciekawe by było jak by zrobili tak że o 19 by leciała seria ocenzurowana a po 23 odcenzurowana lol (marzyciel) ^^^^
Prędzej zrezygnują z Naruto niż dojdą do fillerów.
Jetix ma stałą kadrę dubbingującą. Pewnie głosu Naruto użyczy ten gość, co ma głos, jakby miał przez całe życie katar. (chyba podkłada głos jakiemuś gostkowi z Basonem - Shaman King) [blee] Obejrzę sobie jakiś odcinek dla jaj.
E tam narzekacie
Ja się cieszę bo w końcu mój młodszy brat zacznie ogladać Ważne żeby był, dubbing to byłby już luksus ^^
A ludziska narzekają na fillery w Naruto. Wyobrazić sobie fillery Naruto na Jetix, to by dopiero było ciekawe, traumatyne, przeżycie.
Gorzej, jeśli się okaże, że wykupili licencję TYLKO na fillery...............
/HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA to była już totalna patologia
Pesymici na pokaz:P... Prawdziwe Naruto dla dorosłych jest po Japońsku i stereotyp taki pozostanie 4Ever... Co do "Dżetiks":P będzie tak jak na tych linkach co sš podane na tym topicu... Cenzura... I będš słowa typu "Sakura da mi buzi czy mi nie da? jak nie da to Sasuke dostanie w buzię albo powiem mamie" Tak będzie :] Sceny będš powycinane tak, że zostanš tylk odialogi... Scena z 3th Hokage vs Orochimaru będzie wycięta i będzie wstawione to, że Hokage umarł na serce bo konohamaru nie odrobił lekcji i dostał 1. Pozdrawiam
no ale ja nie kapuje jak taka cezura ma wyglądnąć że co niby wytną "niby złe sceny" jak tak to nie wiem czy z każdego odcinka zostanie 5 minut, a może dadzą czarny pasek lub za taką mgłą ? No nie wyobrażam sobie ....I kurde nie wyobrażam sobie drugiego lub trzeciego op śpiewanego po polsku bo 1 jakoś bym przebolał.
wy teraz sie smieje a potem naruto do paczuszek lays i innych smieci ;x krazki karty JEZUUU
jakby nie patrzeć manga naruto jest zalecana od lat 15 a anime od 12:P a cenzura... no po prostu, potną i tyle, chamy jedne:D
nyom bo polacy uwazaja - anime to bajki - nie ? ;] ahh ta "piekna" polska mam ochote nasikac na godlo :] i spalic flage ^_^ nyo ale miejmy nadzieje ze chcoiasz opening zostawia
baa oby ending chociasz zostawili !
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-01-17 00:02:38)
nyom bo polacy uwazaja - anime to bajki - nie ? ;] ahh ta "piekna" polska mam ochote nasikac na godlo :] i spalic flage ^_^ nyo ale miejmy nadzieje ze chcoiasz opening zostawia
baa oby ending chociasz zostawili !
Najlepiej wyemigruj do afryki... Obrażasz Godło i Flagę Polski... Wstyd się! [cholera]Ja jestem Polakiem i nie pozwolę na takie zachowanie...
Edit" Jak nie masz gdzie sikać to zainwestuj w WC...
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-17 00:06:20)