Nie jesteś zalogowany.
prosze o opinie na temat anime Green Green mi sie ta seria niepodoba ale chciłbym poznać opinie innych
Pozdrawiam
mi się seria podobała, poza pierwszą OAV'ką (za pierwszym razem im nie wyszło)
Osobiśćie też podobała mi się ta seria, chociaż czasami były lekko gorsząca
Jedno z najsmieszniejszych anime
mi w tej serii nie podobało sie zakończenie , czasiem przegiety Humor i duża ilość fan servisu
Dla mnie bomba! Sceny jak z życia wzięte, duża dawka humoru... tylko to kretyńskie zakończenie... kosmitka... phi...
albo widzialem inne anime, albo ci sie cos pokickalo, bo jak kosmitow tam nie widzialem
zgadzam sie w pełni tylko czemu to musiła byc komedia romantyczna?? czy nie można zrobic komedii bez romansu wywalic z Green Green wątek romantyczny i jest git
nie kosmitka tylko osoba z innego czasu
Jak dla mnie zaje***te anime ale OAV coś nie wyszła.
Jak dla mnie to w Green Green podobało mi się wszystko Nawet muzyka mi się podoba. Z głównych bohaterek najbardziej lubię Futabę, choć na innych też da się oko zawiesić A nie, jest jednak coś do czego można się przyczepić, a mianowicie: "Yuusuke-kun" - kwestia wymawiana przez Midori w co drugim zdaniu. Po paru odcinkach może nudzić. A tak pozatym to super anime i polecam wszystkim
Nie znacie się, bo to była posłanniczka losu, wysłana aby nadzorować przeznaczenie, które jest ustalane odgórnie dla człowieka i całego świata... Jak można było ją pomylić z kosmitką? Tego nie rozumiem... (Learn English)
wypassna seria polecam ;]
Seria miodek. Szło się pośmiać (zwłaszcza z tej postrzelonej trójki zboczków). A co do Futaby to była Kawaii. Właśnie sobie uświadomiłem że mam pomysł na AMV do Green Green z Futabą w roli głównej
seria jest dobra lecz nie bardzo dobra, gdyż zakończenie wygładało na wykonane na siłe więc chyba rozumiecie fajna sreia fatalnie zakończona , wielka szkoda
A mi się niepodobało
Jak dla mnie, to seria nudna, zero fabuły, a humor chyba dla mnie nie zrozumiały, bo się nic a nic nie uśmiałam. Ale to pewnie dlatego bo to seria dla panów OVA za to, to już kompletne przegięcie, zrobili z tego hentai .
Mi sie podobalo, i to bardzo. Ostatni epizod nieco odbiegal charakterem od reszty, ale to akurat mi sie spodobalo. A co do ulubionej postaci to ja stawiam na Futabe
Hmm czy mi sie wydaje czy wszystkim najbardziej spodobała sie Futaba?
Ciekawe czy zrobisz lepszy niż ten który jest jako dodatek do Character DVD? Jak zrobisz już ten AMV to daj mi znać, chętnie porównam oba