Nie jesteś zalogowany.
Jestem nowy w tym interesie[wstyd] Czy ktos mógłby mi wytłumaczyć co ja mam zrobić z plikiem .rmvb żeby go odtwarzać w jakimkolwiek playerze? Tylko tak krok po kroku gdybym mógł prosić. Z góry dzięki.
Witam wśród otaku (bedziesz żałował )
A tak na serio to trzeba mieć program do otwarzania tego rozszerzenia. Akurat go mam, więc podaj mi swój e-mail, to Ci go wyśle. Wystarczy zainstalowac i gotowe!
tarnum22@o2.pl
Nu Wciagnęło mnie to Szkoda że mam neostradę z limitem 15 giga miesięcznie
Mam dokładnie to samo spróbuj nie przekroczyć, bo Ci się zatrzyma
Dzięki bogu zaraz koniec miesiąca... Jest blisko, 13,98 giga pobranych Posłałeś?
Po pierwsze: nie "posłałeś?", tylko powinno być "posłałaś?" / patrz avatar
Po drugie: właśnie się wysyła, sprawdź za 5 minut.
Przepraszam Jestem troszkę ślepawy Mam to po dziadku
Dobra, sprawdz, czy doszło bo nie ręcze za wp.
PS: włącz lepiej GG, a nie gadamy tak na forum, bo nas Yang opitoli
Estem 6684039
No i wszystko się dobrze skończyło Kolejny zadowolony klient
Do odtwarznia plików *.rmvb,*ram, *rm, *.ra, *.rpm potrzebny jest program RealPlayer, lecz ten program jest strasznie beznadziejny, pelen reklam i innego syfu, wystarczy zainstlaowac jego kodeki: Real Alternative i nasz ulubiony SubEdit czy inny program będzie odtwarzał w/w pliki. DOWNLOAD: http://fileforum.betanews.com/download/ … 54136293/1
No to teraz piękne: Dziękuję
Na wasze szczęście jestem zmęczony, niewyspany, przegrzewam się i nic mi się nie chce, więc żadnego "opitolenia" nie będzie .
Uffff... Boże, dziękuje Ci za te 57 stopni w Słońcu!
rotfl
ara ara...
Tam 57 stopni w słońcu to nic. Ja siedze w piekarniku . Jakieś 200 komputerów pracujących na pełnych obrotach i ich właściciele którzy poszukują kresu swoich możliwości (czyli ile da się grać non stop).
Yang nie mów mi, że pracujesz w podstawówce Ale możesz się powyśmiewać z ludzi, którzy myślą, że coś umieją zdziałać na kompach... chociaż ja i tak wole domek i treningi
Nie zrozumiałem tego z podstawówką... Widac mało ynteligentny jestem
...powiedzmy że mieszkasz w miasteczku, w którym organizują kursy dla dzieci z PODSTAWÓWKI aby mogły nauczyć się obsługiwać komputery. Ale dla nich obsługa to:
"GDZIE DEBILU!?! MIAŁEM GO NA MUSZCE!! DAJ MI GRANATA!! KTÓRY TO POZIOM?!" i inne strzelanki...
PS: w ramach wyjaśnień...ja wiem, że Yang nie mówił o takiej pracy...
Aaaaaaaaa, to ja mieszkam w miasteczku, ale u nas wyposażenie szkół to łącznie może z 50 komputerów we wszystkich razem wziętych A najlepsze jest to że mój ma więcej ramu niż one wszystkie razem