Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Aaron: Masz rację, bedzie. Musze się pozbierać do kupy po posesyjnym maratonie (czyt wyjśc na prostą w pracy, za coś trzeba żyć ;/), a potem biere sie ostro dalej do projketów.
FREEDOM-Fansubs 4/10
D gray man nawet ładnie wydany, ale tłumaczenie nie do końca mi się podoba, i szybkość też nie powala na kolana [całość będzie za 2-3 lata... może]
chyba jednak nie będzie nawet za te 2-3 lata... grupa jako sama w sobie zakończyła działalność...
chyba jednak nie będzie nawet za te 2-3 lata... grupa jako sama w sobie zakończyła działalność...
No way... tak szybko
Grupa tylko zmieniła nazwę link
Eee...[baka]
[cytuj]Oficjalnie grupa przestała istnieć 13 lutego 2006, jednak została reaktywowana pod nazwą Shiroi Hato...
2006 rok?
Chyba ktoś jeden rok przespał[yahoo]
EDIT:
Już zostało poprawione[okej]
Ostatnio edytowany przez Yenot (2007-02-19 21:11:48)
... ale będzie FMF ep 2 druga wersja Może jednak za małą ocenę Wam dałem, Kigeki było super! Widziałem że macie już coś podobnego w planach
Tak ze zwykłej ciekawości. W tym anime pada nazwa Black Forest. Jak to jest przetłumaczone w wersji od GTW? Ostatnio oglądałem jakiś program historyczny i zacząłem się zastanawiać, czy nie chodzi o miejscowość w Niemczech - Schwarzwald, którą Amerykanie zatwardziale tłumaczą na Black Forest. Nie mam tego anime, a sprawa spędza mi sen z powiek, bo nie mogę sprawdzić jak Japończycy tam mówią.
Miło by było gdyby ktoś odpalił to anime wsłuchał się i powiedział, jak mówią seiyuu.
Z góry dziękuję.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Po japońsku jest tam wyraźnie Czarny Las.
Po japońsku jest tam wyraźnie Czarny Las.
Mówią po polsku?
Czyli przetłumaczyliście Czarny Las? Przypominam, że Amerykanie, czy Anglicy też nie mówią Schwarzwald, tylko Black Forest, ale to detale.
Dzieki za info, chociaż, czy jest ktoś, kto w 100% może zaspokoić moją chuć do wiedzy i stwierdzić, że chodzi o las, jako zbiór drzew, czy o Schwarzwald.
Japońskie google nie mogło mi pomóc. :/
Dobra nie robię OT, bo chyba chodzi o Czarny Las. Przeczytałem recenzję na Tanuki i tam mowa o jakiejś wojnie w Irlandii, więc...
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Nie, nie mówią po polsku , a po japońsku. Zresztą polecam ;] Ściągnij i sprawdź sam I naprawdę chodzi o las, jako zbiór drzew. LOL!
Ostatnio edytowany przez gracol (2007-02-19 18:32:07)
czas rozgromić parę mitów, które tu powstały o grupie do której należę...
1 ep i długotrwały zastój.
chodzi ci o destiny? jeśli tak, to był to releas testowy... zresztą projekt został już dawno zawieszony... a jeśli chodzi o stargazera, to nadal czekam na korektę... ale chyba zlecę to komuś innemu, bo ile już można czekać... natomiast jeśli chodzi o d.gray-man to patrz niżej...
Drugie to że zamiast robić to czego nie ma, to na siłę dublują się z innymi grupami, żeby zabłysnąć.
death note mieliśmy w planach zanim pojawił się pierwszy ep... więc nie wiem po co te oskarżenia...
D gray man nawet ładnie wydany, ale tłumaczenie nie do końca mi się podoba, i szybkość też nie powala na kolana [całość będzie za 2-3 lata... może]
całości może nie być, bo wszystko zależy od tego czy znajdziemy tłumacza, gdyż aktualny sobie poszedł...
I tak jak już napisał Prot... grupa zmieniła nazwę na Shiroi Hato...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2007-02-19 20:52:30)
Ściągnij i sprawdź sam I naprawdę chodzi o las, jako zbiór drzew. LOL!
Niech Ci już będzię. Ściągam.
10/10 Goblin`s Light and Sound, jeśli istnieją grupy idealne, to jak najbardziej GLS. Type, tłumaczenie, efekty, ogólna estetyka/
9/10 SRS, również super jakość. Czy tu zdarzają się literówki itp?
8-9/10 APeople, porządnie robią swoje releasy
8/10 Akatsuki, też trzymają poziom
8/10 Akuma, ładnie wydaje nawet.
8/10 Ubique, za ergo... ładnie szło wam
3/10 BAKA, nowa grupa, 3 osoby, kazda robi oddzielnie, przez co jedne suby są znośne, 2gie zrąbane. Brak QC, czasem w ogóle type... tłumaczenie znośne.. Za to epki są codziennie chyba Tylko niekoniecznie Anime...
Nie brałem pod uwagę ilości ep/m-c
Jak dla mnie poziom GLS jest najwyższy w Polsce
Jednak wszystkie te ponad 8 mają podobną mimo wszystko jakość, bardzo polecam, raczej ciężko tu o poważne błędy
Ostatnio edytowany przez yuuneko (2007-05-15 07:12:36)
no o chyba asg-across nie padło tak jak ktoś pisał ]:->
Nie padło i ładnie "wróciło do gry":]
Więc czas na małą aktualkę z mojej strony.
ASG-Across: 8/10
Za dokończenie jedynego ecchi, które mi się podoba, czyli He is My Master;D Świetne kodowanie i dobre tłumaczenie:] Więcej nie dam, bo ostatnio nie bardzo przepadam za ASG:] Dlaczego? Słodka tajemnica, ale to przez Wajchę:P
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-06-10 21:13:05)
Strony Poprzednia 1 2 3 4