Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
zajefajnie
Ja już ściągnołem i tak oględnie obejrzałem.
Marzy mi się nieokreślona duża ilość.
[AonE-AnY]​_Ah​_My​_Goddess​_-​_Sorezore​_no​_Tsubasa​_-​_23​_[WS][DVD][A4F52391].avi
Ostatnio edytowany przez constans73 (2007-03-21 17:21:25)
plik na stronce animeyuki ma 0 seedow i 0 peerow skad jeszcze mozna zassac ten odcinek?
[cytuj]http://www.gotwoot.net/torrents/[AonE-AnY]_Ah_My_Goddess_-_Sorezore_no_Tsubasa_-_23_[WS][DVD][A4F52391].avi.torrent[/quote]
plik na stronce animeyuki ma 0 seedow i 0 peerow skad jeszcze mozna zassac ten odcinek?
A to dziwne bo ja miałam 1001 seedów
Spróbuj jeszcze raz, albo wyszukaj przez isohunt.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Oby więcej się takich niespodzianek darzyło!!
A ktoś przyuważył gdzieś rawek ?? ;( bo coś mi ciężko idzie szukanie.
Obejrzałem i z niecierpliwością czekam na więcej.
No to sie doczekałeś.
Właśnie ukazał się ep 24.
siemka !! wiadomo moze ile bedzie epków ?? i czy bedzie 3 seria
mam nadzieje ze tak
Ostatnio edytowany przez kolec (2007-05-16 01:07:32)
Seria 2 (Sorezore no Tsubasa) miała 22 odcinki + 2 bonusowe (23 i 24).
O 3 serii nic mi nie wiadomo.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Jeżeli wyjdzie 3 seria, to mam nadzieję, że będzie lepsza od 2. 2 seria nie była zła, ale nie tak dobra jak pierwsza.
Przydałoby się troszkę odświeżyć serię, wprowadzić więcej wątków, skończyć z ciągłym Keichii-san => Belldandy i odwrotnie, bo troszkę jest to irytujące.
Belldandy to Belldandy i nic tego nie zmieni[szpan]wszyscy czekamy na 3 sezon ole ole ole[taniec]
hehe.. mam nadzieje ze jeszcze tego duuuzooo bedzie... bo to anime jest naprawde dobre..:D
Strony 1