Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mianowicie moje pytanie brzmi: jaki jest jeszcze dobry program do odtwarzania filmow ktory obsluguje format mDVD poza subedit playerem ? Albo czy moze istnieje "cos" co trzeba doinstalowac aby np. taki v-player obslugiwal ten format.
Mplayer
coz, nie do konca rozumiem w czym problem. Ja mam zainstalowane 3 playery: vplayer, allplayer i subeditplayer. Ostatnio oczywiscie korzystam juz tylko z tego ostatniego. Ale w zadnym z tych problemow nie mialem wiekszych problemow z mdvd. Co prawda vplayer chyba nie czyta tzw. kodow kontrolnych (kolorki i takie tam), ale all player juz nie ma z tym problemu. Mam nadzieje ze to o to chodzilo, jak nie to wyjasni o co, albo poszukaj w sieci nowszych wersji danego playera.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Chodzi mi o zapis klatkowy np.
{108}{156}Proszę bardzo. Jeden Manhattan.
{156}{214}Hej, a gdzie jest wisienka?
..chyba to sie nazywa mDVD:P
Subedit player mi sie wiesza na dzien dobry ostatnio,probowalem juz wszystkiego a poki co nie mam zamiaru formatowac dysku a chcialbym sobie ogladac dalej anime
A moze cos do konwersji napisow klatkowych na "czasowe" ?
SE ci się zawiesza? hmm, może przeinstaluj kodeki/filtry i samego SE
Mi się nie zawiesza, a konwersję mDVD -> SRT w nim zrobisz
Imperare sibi maximum est imperium
Mowie wlasnie ze probowalem juz...moj dysk jest troche skaszaniony i to dlatego sie wiesza...no i poszukuje czegos innego niz SE...Z gory dzieki za odpowiedzi
To odtwarzania najlepszy jest MediaPlayerClassic, ale on znowu kijowo radzi sobie z napisami
Imperare sibi maximum est imperium
Dzieki za odpowiedzi Problem rozwiazany przy pomocy niejakiego BSplayera
Strony 1