#1 2007-03-22 21:56:00

Nevon
Użytkownik

Fani DBSK

Witam tu podaje linka Sunsu do forum gdzie sa fani DBSK moze ktos bedzie chetny do zalogowania sie??

okej[okej][okej]

#2 2007-03-22 23:21:33

Nevon
Użytkownik

Odp: Fani DBSK

no i jak ?? podoba sie forum??:D

#3 2007-03-23 00:20:25

DevilDrom
Użytkownik

Nawet niezłe i co najważniejsze nie jest to kolejne forum tudzież strona/servis o Dragon Ballu czy Naruto. Ogólnie forum zrobiło na mnie miłe wrażenie, ciekawy styl(szata) forum - chyba pasująca to tej tematyki. Oraz fakt że forum już funkcjonuje od pewnego czasu, że najpierw starałeś się rozruszać je trochę zanim zacząłeś je reklamować.

Gdyż najbardziej mnie irytuje kiedy jakiś napaleniec założy sobie forum na którym nic nie jest zrobione i jedyną osobą która jest zarejestrowana jest on sam i próbuje rozreklamować takie forum.

Podsumowując forum odebrałem pozytywnie widać że oprócz chęci nie zbrakło ci także pomysłu na jego wykonanie.

PS: O ile jest to twoje forum jezor, bo twoja wypowiedź raczej nie świadczy o tym bezpośrednio.

Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-03-23 00:22:03)

#4 2007-03-23 01:50:35

Kilgur
Użytkownik

Co to jest DBSK ?

ara ara...

#5 2007-03-23 13:52:39

Nevon
Użytkownik

DevilDrom napisał:

Nawet niezłe i co najważniejsze nie jest to kolejne forum tudzież strona/servis o Dragon Ballu czy Naruto. Ogólnie forum zrobiło na mnie miłe wrażenie, ciekawy styl(szata) forum - chyba pasująca to tej tematyki. Oraz fakt że forum już funkcjonuje od pewnego czasu, że najpierw starałeś się rozruszać je trochę zanim zacząłeś je reklamować.

Gdyż najbardziej mnie irytuje kiedy jakiś napaleniec założy sobie forum na którym nic nie jest zrobione i jedyną osobą która jest zarejestrowana jest on sam i próbuje rozreklamować takie forum.

Podsumowując forum odebrałem pozytywnie widać że oprócz chęci nie zbrakło ci także pomysłu na jego wykonanie.

PS: O ile jest to twoje forum jezor, bo twoja wypowiedź raczej nie świadczy o tym bezpośrednio.

Dzieki Dzieki przekaze oczkod Nie, nie, Ja zakładałem forum, a szkoda smile

Co To DBSK???  Zobacz w google czy cos jezor hehehr....

Ostatnio edytowany przez Nevon (2007-03-23 13:53:03)

Stopka forum

© Animesub.info 2024