Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Z tego co wiem, to 'każdy' poszukuje tej serii. Teraz macie szansę, aby sobie ją ściągnąć w wersji PL. Od niedawna na btgigs (wymagana jest rejestracja) pokazują się odcinki w bardzo dobrej jakości.[okej] Na razie pokazały się odcinki 2 oraz 9 [avi] i 4 [RVMB]. Odcinki avi ważą 150-250 mega, a RVMB 70 mega. Jakość jest bardzo dobra. Dźwięk nie jest bardzo fajny, ale za polskim lektorem chowa się język japoński, a nie tam żaden francuski czy tym podobne. Macie tutaj parę screenów.
~cieslak wielkie dzięki za info... anime z dzieciństwa:) ehhh te wspomnienia:)
Cieślak jeśli dajesz screeny żeby pokazać jakość video to przynajmniej w png...
nie wiedziałem, że tak będzie lepiej. Chociaż i tak widać dobrą jakość.
daje Register i wyskakuje mi:
Error
There are no available accounts
daje Register i wyskakuje mi:
Error
There are no available accounts
bo to jest stronka, gdzie trzeba seedować ściągnięte pliki i nabijać sobie ratio
a z zarejestrowaniem tam, to trzeba mieć sporo szczęścia musisz patrzeć codziennie, bo nie raz otwierają rejestracje
No może i dobra, ale jpg to format kompresji stratnej, a png bezstratnej.
nie wiedziałem
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-03-24 00:15:02)
Tam jest Captian Tsubasa dostępny z polskim lektorem (może nawet 70-80 odcinków, ale dawno tam nie wchodziłem) i hiszpańskim bodajże (całość).
A zaproszenia nikt nie ma?
jak chce ktoś pomóc to Petycja
może to coś da.
ps. to nie ja pisałem petycje także za błędy nie odpowiadam, ja tylko daje linka
ps2. a jak by ktoś chciał Tsubase to na Tej stronie są linki na emula do (jak narazie) 13 epów DVDrip z dwiema ścieżkami dźwiękowymi
Ostatnio edytowany przez kornik15 (2007-03-24 19:39:50)
ps2. a jak by ktoś chciał Tsubase to na Tej stronie są linki na emula do (jak narazie) 13 epów DVDrip z dwiema ścieżkami dźwiękowymi
moze ktos moglby to sciagnac i zrobic z tego torrenta lub wrzucic na jakis serwer DDL ?
Ostatnio edytowany przez Maxio (2007-03-24 20:42:03)
tam wrzucili 3-4 odcinki i na razie cisza
kornik15 napisał:jak chce ktoś pomóc to Petycja
może to coś da.ale dużo osób podpisało się na niej
A zresztą po co? By polsat puścił to o 6:30 rano?
Nawet zeby, to by ktos ripowal i wrzucal do neta. Skonczyly by sie wreszcie poszukiwania Tsubasy
Strony 1