Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czemu mam wrażenie, że już to pisałem na forum?
1) OpenAVI i otwierasz AVI z hardsubem
2) Jeśli chcesz też tłumaczyć
a) ManualMode i potem Start Full
b) jak wyskoczy okno z wykrytym napisem, to wpisujesz tłumaczenie lub pomijasz dany napis
3) Jeśli chcesz tylko złapać Miejsca oraz obrazki z napisami
a) AutomaticMode i Start Full
b) czekasz aż skończy
4) Jeśli chcesz by rozpoznał tekst na obrazkach i wstawił go do pliku z timingiem
a) OCRMode i Start Full
b) Na początku program będzie Cię pytał co to za litera(litery) jeśli nie będzie mógł sam jej rozpoznać. Podaj wtedy to info.
Suchy czy mógłbyś coś więcej powiedzieć o tych napisach przez OCR? Bo ja próbowałem ale za bardzo nie wiem po znalezieniu jakiegoś napisu czy litery co to jest i co wpisać
Suchy, mógłbyś zrobić print screena z ustawieniami avisubdetector? lub jakakolwiek osoba ktorej program działa, bo mi ktoś namieszał w ustawieniach i program wogóle nie dziala[placze], screena wrzućcie gdzies tutaj: http://www.imageshack.us/ lub na maila: draco87@vp.pl
bardzo bym prosił
BTW, o ile dobrze pamiętam, to ASD do działania wymaga zainstalowanego AviSynth, upewnijcie się, że go macie
Imperare sibi maximum est imperium
AviSynth mam, ale program i tak nie chce działać :/
Hmmmm dziwne, ja juz dawno temu sciagnalem ASD i nie mialem z nim zadych problemow, tyle ze nie bardzo wiedzialem jak go obsluzyc (no troche sklamalem, mialem jeden problem taki ze nie chcial mi wyciagnac timingu z kilku odcinkow i musialem to robic recznie w SubEditPlayer'ze )
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
problem rozwiazany brakowalo mi kodeka divx521, mialem zainstalowane tylko CCCP, teraz doinstalowalem divxa i dziala
Strony 1