Nie jesteś zalogowany.
poszukuje gier z mechami obojętnie na jaką platformę (MOze byc GBA,PSX.PC,SNES .itd)
poszukuje też Front Mission 3 ENG na PSX.
najlepiej by było gdy wraz nazwą poda no tez link do opisu bądź też jakiegoś screena....mile widziany własny komentarz....(można tez zapodać jakiegoś torrenta)
PODZIELCIE SIĘ ZEMNĄ W JAKĄ GRĘ Z MECHAMI WARTO ZAGRAĆ ?!
Nie wiem, czy mówisz o mechach w szerokim znaczeniu, czy też bardziej konkretnie, ja w każdym razie najmilej wspominam Shogo:MAD.
mechy...roboty bojowe ,mobilne pancerze itd..mogą stanowić tło jak i fabuła może kręcić sie wokół nich ...
w Shogo:MAD grałem fajne
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-03-28 16:05:25)
Aha, no to cóż, może seria Mechwarrior? Heavy Gear 2 też było całkiem niezłe. Z nowych gier jakoś mi się mechy w oczy nie rzuciły (mówię o pc).
na ps2 polecam zone of the enders the 2nd runner. front mission 3 jest na blackcats-games
Polecam Mechwarriora, a bardziej w japońskich klimatach to Shogo... tylko że to już stara gierka.
Zdaje się też że w najnowszym Battelfield (21XX czy ileśtam) mozna walczyć w mechach.
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-03-28 16:48:00)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Polecam, zobaczyć grę Gun Metal, była kiedyś w CDA.
Seria Front Mission (najdłuższa i najlepsza - FM3 IMO), seria Armored Core, seria MechWarrior, seria Gundam, seria Earthsiege, Starsiege... Więcej grzechów nie pamiętam -_-"
Godzi się wspomnieć FPS-a Project Snowblind (PC, PS2, Xbox) - tam w trakcie walki można było przejąć mecha i nim nadupcać, ale sama gra (mimo grafiki interesująco "udającej lepszą niż jest" i dość wydajnego - na PC - silnika) niestety okazała się niedorobiona (może to nie aż taki szit jak Halo: Combat Evolved, ale brakowało mi tam tego czegoś, dla czego grywam w FPS-y).
Zone of Enders 2nd Runner - zdecydowanie najlepsza nawalanka z mechami jaka kiedykolwiek powstała. Zarąbista muza, grafika porównywalna z niejedną nextgenową produkcją, ciekawa fabuła i system walki, zdecydowanie jeden z najlepszych jakie kiedykolwiek istniały w Slasherach (w sumie to jest slasher, tylko z robotami).
poszukuje namiar na dobrego torka z Zone of the Enders: The 2nd Runner(to opisane powyżej)
Na www.torrentz.com jakiś tam jest, ale nie wiem czy dobry czy nie (seed/leech = 1/3).
Najlepiej ściągnąć z http://www.blackcats-games.net/, ale nie wiem jak tam teraz jest z rejestracją.
imho ze rejestracja full moze inne ?
Shogo - jedyna gra z mechami w jaką grałem i cholernie mi się podobała
grafika jak na te czasy słabiutka ale fabuła TAKA xD Normalnie gites klasy wyższej ^^
Chociaż do mechów nie można porównać pojazdów z serii Red Faction II, to gierka w sumie jest całkiem niezła. A co do Shogo, no to była klasyka "tamtych" lat. Pamiętam jak jeszcze w nią pomiatałem zanim sobie kompa zmieniłem (a tak na marginesie, mój obecny komp też już do wymiany[rip], ehh)
Zone of Enders 2nd Runner - zdecydowanie najlepsza nawalanka z mechami jaka kiedykolwiek powstała. Zarąbista muza, grafika porównywalna z niejedną nextgenową produkcją, ciekawa fabuła i system walki, zdecydowanie jeden z najlepszych jakie kiedykolwiek istniały w Slasherach (w sumie to jest slasher, tylko z robotami).
zgadzam sie jeśli mechy to musi to być Zone Of The Enders
zresztą sam zobacz
http://ps2.ign.com/objects/481/481744.html
[cenzura] ciezko znalesc dobry torrent do tej gry na demonoid.com jest ale do "Zone of the Enders" a nie do "2nd runnera" na blackcat-games rejestracja zamknieta (na demonoidzie z reszta tez)... tym bardziej chce miec ten tytul w mojej kolekcji
Ostatnio edytowany przez Kibagami_G (2007-06-25 19:10:43)
poszukuje namiar na dobrego torka z Zone of the Enders: The 2nd Runner(to opisane powyżej)
Zone of the Enders - ale to jest na PS2, bez konsoli ani rusz.
http://youtube.com/watch?v=h1BzqNUCums
jedna z leprzych gier w jakie gralem
moge szczerze polecic
Ostatnio edytowany przez diablic (2007-06-25 23:17:11)