Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Już któryś raz z kolei zdarzyło mi się zobaczyć w anime plakat z innym filmem (np. jak bohaterowie idą do kina), który jest fantastycznie odwzorowany. Przypomina mi się, że bodaj w Onegai Teacher znalazł się plakat z Titanica, dzisiaj zaś, przy okazji tłumaczenia BECK-a znalazłem coś takiego:
Piękny plakat filmu "Dziewczyna z perłą". Film zresztą fantastyczny - polecam.;)
Co do samego filmu "dziewczyna z perłą" to bym polemizowal. Wedlug mnie nie jest on wcale fantastyczny. Raczej dobry/przeciętny. Gdyby nie fakt, ze mozna sie czegos dowiedziec o zyciu Vermera to pewnie bym go nie obejrzal w ogole. Chociaz trzeba przyznac, ze swiat XVII wieczny jest bardzo dobrze odwzorowany. Scenografia naprawde mi sie podobala - kawal dobrej roboty.
Ostatnio edytowany przez Planeta (2007-04-04 21:26:34)
Zdjęcia wysmakowane. Jak obrazy. Można zatrzymywać film i się nimi delektować. Najlepsze jest to, że słowa wyrażają najmniej. Najwięcej jest w spojrzeniach, gestach itd. No i gra tam Scarlett Johansson.
Już któryś raz z kolei zdarzyło mi się zobaczyć w anime plakat z innym filmem (np. jak bohaterowie idą do kina), który jest fantastycznie odwzorowany. Przypomina mi się, że bodaj w Onegai Teacher znalazł się plakat z Titanica, dzisiaj zaś, przy okazji tłumaczenia BECK-a znalazłem coś takiego:
Piękny plakat filmu "Dziewczyna z perłą". Film zresztą fantastyczny - polecam.;)
To będzie nowe tłumaczenie "Beck" ;> ? , czy może hardki robisz ?
A co do plakatów itp. , to z tego co pamiętam to w "ichigo 100%" było coś jak władca pierścieni, ale to jakoś przerobili
Oczami Fana Blog ;]
Są już moje "kontrowersyjne" napisy do pierwszego epka na ANSI. Reszta w fazie tłumaczenia/korekty.
Strony 1